Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Svava

Byhotell i hjertet av Uppsala

I kvartalet Svava sentralt i Uppsala finner du Best Western Hotel Svava. Her ønskes du velkommen til et moderne innredet hotell i et område som har aner tilbake til 1800-tallet. Hotellet har perfekt beliggenhet i sentrum, og med kort avstand til jernbanestasjonen.

Moderne rom
Her overnatter du i godt planlagte og smakfullt innredede rom med nøytrale farger som skaper fred og ro. Du kan bo i enkeltrom, dobbeltrom, familierom eller et ekstra romslig studio. Hotellet har totalt 128 rom, alle med vindu og deilig lysinnslipp.


Frokostsal, bar og konferanserom
I hotellets koselige frokostsal dekkes det hver dag opp en deilig buffé for hotellets gjester. I løpet av dagen kan du også kjøpe en kaffekopp eller noe lettere å spise i lobbybaren. Om kvelden serveres det også vin og øl. Lobbyen er et perfekt sted å avslutte jobben på, men hvis dere vil sitte for dere selv for å kunne ha et mer formelt møte, kan du også leie hotellets konferanserom.


Uppsala
Tettstedet Uppsala er en historisk interessant by på flere måter. Siden 1164 har Uppsala vært Sveriges kirkelige sentrum med erkebispedømmet, og som turist i byen må du ikke gå glipp av muligheten til å besøke Uppsala domkirke, som er en av byens mest populære attraksjoner. I tillegg har Uppsala det eldste sete for høyere utdanning i Norden, nemlig Uppsala universitet. Uppland er en av landets rikeste regioner når det gjelder fortidsminner fra vikingtiden, og Uppsala har flere museer som viser frem unike originale funn fra den tiden.

Kundevurderinger: 4,2/5 (2 104 anmeldelser)
Best Western Hotel Svava

Bangårdsgatan 24, 751 44 Uppsala

Telefon: +46 18 130030

E-post: info@hotelsvava.se

Lobby

Galleri Zeitgeist

Når du besøker Best Western Hotel Svava, oppdager du at det henger nyskapende kunst i hotellets lobby. Kunsten kommer fra Galleri Zeitgeist, som samarbeider med rundt 400 kunstnere i Sverige. Zeitgeist arbeider for å synliggjøre kunstnerne, og verkene deres stilles ut på steder der det er mange mennesker, for eksempel på hoteller. På bildet ser du en del av Imaginary Nature av Carina Flow.

Velg rom

Tilbud

Sjekk inn for 795 SEK / natt

Bare tilbud, ikke sant? Benytt sjansen til å ta en weekend, en miniferie eller en tur til Uppsala i vinterferien eller påskeferien til denne supre prisen!

Slik booker du

Book her

Mat og drikke

DSC

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby

Lobbybar

Hotellet har en koselig lobbybar der du kan slå deg ned i deilige lenestoler med en kaffekopp, et vinglass eller en øl. Baren tilbyr også en enklere meny. Her kan du slappe av med kollegene etter jobb eller en dag på byen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:30

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i én av etasjene mot en avgift på 100 SEK per kjæledyr per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i Svava parkeringshus på Dragarbrunnsgatan 52, i samarbeid med Aimo Park. Kjøp billetten din i resepsjonen.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Resepsjonen er åben 07.00 - 22.30
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Safe

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr et møterom som består av to deler. Den ene delen har et rom med stoler, og den andre delen er mer som en stue med en sofagruppe der dere kan ta pauser under møtet.

Konferansebooking

E-post: info@hotelsvava.se

Telefon: +46 18 130030

 • Møterom

  Number of personsMaks 8 gjester
  Area30 m2

  Et lyst og innbydende lokale med utsikt mot Uppsala sentralstasjon. Her kan dere både gjennomføre møter og mindre konferanser eller ta en aperitiff i loungedelen.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.