icon

Best Western Vimmerby Stadshotell

Fasad

Historisk byhotell i Vimmerby

Ved Stora torget i den pittoreske smålandske byen Vimmerby finner du Best Western Vimmerby Stadshotell. Dette vakre hotellet med historie fra 1860-tallet tilbyr et historisk hotellmiljø med praktfulle møbler i viktoriansk stil. Her bor du i gangavstand fra Astrid Lindgrens Värld og Astrid Lindgrens barndomshjem Näs.

Moderne hotellrom

Til tross for hotellets to hundre år lange historie bor du i moderne hotellrom med komfortable senger og andre fasiliteter. Rommene er preget av en personlig og koselig atmosfære. Hotellet tilbyr både enkeltrom, dobbeltrom og større familierom. For et ekstra luksuriøst opphold kan du også bestille hotellets deluxerom eller suite, som kalles Direktören.


Konferanserom og restaurant

Hvis du er på jakt etter konferanselokaler, tilbyr Best Western Vimmerby Stadshotell både en flott fest- og konferansesal for større arrangementer, og grupperom for mindre møter. Lokalene er vakkert innredet med spor fra 1800-tallet. Hotellets restaurant serverer både lunsj og middag i form av klassiske retter med en moderne vri.


Astrid Lindgrens Vimmerby

Takket være hotellets sentrale beliggenhet i Vimmerby er det kort avstand til byens butikker, restauranter og kafeer. På Stora torget, like utenfor hotellet, finner du en statue av en skrivende Astrid Lindgren, og den er svært karakteristisk for den genuine småbyen Vimmerby som helhet. Her ble Astrid Lindgren født, og mange av historiene hennes er inspirert av byen eller området rundt Vimmerby.


Vimmerby tilbyr også mange flotte naturopplevelser. I den nordlige delen av kommunen finner du for eksempel Norra Kvills nasjonalpark, der skogen har levd fritt i 150 år. I tillegg finner du fine turstier, for eksempel Djursdalarundan og naturstien Smé-åna, som byr på både avslappende natur og spennende historie.


Du kan også leie sykler og bli med på organiserte turer rundt Mariannelund, eller bestille en guidet fisketur i innsjøene rundt Vimmerby. Virum Älgpark, Astrid Lindgrens värld og Astrids barndomshjem Näs er også verdt et besøk.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 915 anmeldelser)
Best Western Vimmerby Stadshotell

Stora Torget 9, 598 37 Vimmerby

Telefon: +46 49 21 21 00

E-post: info@vimmerbystadshotell.se

icon

En smålandsk hotellmaskot

Når du besøker Best Western Vimmerby Stadshotell, vil du raskt legge merke til at hotellet prydes av en figur som også er synlig i Vimmerbys kommunevåpen, nemlig et ekorn. Det representerer smålendingenes flid, innsatsvilje og sparsommelighet, og det viser også hvor viktig hotellet er for handel og næringsvirksomhet i Vimmerby. Du finner den lille maskoten flere steder på hotellet.

Velg rom

Mat og drikke

photo print

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang p f gelrum

Restaurant

Hotellets restaurant serverer god mat laget av kortreiste råvarer. Her nyter du dagens lunsj og middag a la carte, der du kan velge blant forretter, hovedretter og desserter, eller kanskje et delifat som dere kan dele på. Bestill gjerne bord på forhånd!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt med visse begrensninger.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Parkering tilbys i garasje, med forbehold om ledig plass. Det gis ingen garantier, og det kan ikke forhåndsbestilles.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • WiFi

Møte & konferanse

icon

87

Hotellrom

icon

4

Møterom

icon

120

Teater

Hotellet tilbyr fire fine konferanserom med historie tilbake til 1800-tallet, men med moderne utstyr. Her er det enkelt å gjennomføre konferanser både med deltakere på stedet og eksternt. I tillegg passer den store salen perfekt til festligere anledninger som bryllup og jubileer.

 • Stora salen

  Stora salen

  iconMaks 120 gjester
  icon140 m2

  Hotellets største lokale er luksuriøst og vakkert, med mange detaljer som har blitt bevart siden 1860. Lokalet har svært fleksibel møblering, og det har teknisk utstyr som passer for både konferanser og fester. Ved siden av Stora salen ligger det en foajé.

 • Lilla salen konferens

  Lilla salen

  iconMaks 60 gjester
  icon80 m2

  Lilla salen er et lyst og luftig lokale som passer til mellomstore konferanser og møter. Denne salen har også mange detaljer som har blitt bevart siden 1860.

 • S mmerskan konferensrum

  Sömmerskan

  iconMaks 8 gjester
  icon30 m2

  Et luksuriøst, men samtidig koselig lokale for mindre møter for deltakere som får plass ved samme bord. Rommet har også en sofagruppe som passer perfekt til kaffepauser.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.