Best Western Hotel Trollhättan

Sjarmerende hotell sentralt i Trollhättan

Hjertelig velkommen til et koselig hotell i hjertet av Trollhättan. Her sover du godt i komfortable rom, og du har kort avstand til alt byen har å tilby. Trollhättan er stedet for deg som liker å spille golv, være ute i naturen eller som bare vil besøke Sveriges motstykke til Hollywood – nemlig Trollywood.

Koselige rom

Hotellet tilbyr 49 rom i forskjellige kategorier. Her finner du både enkeltrom og dobbeltrom som standard og superior samt større familierom. Rommene er innredet i en nøytral og varm fargepalett, slik at det blir enkelt å koble av og komme til ro.


Frokost, konferanserom og badstue

Når du bor hos Best Western Hotel Trollhättan, blir du servert en deilig frokostbuffé som du kan nyte i hotellets frokostsal hver morgen. For møter og konferanser tilbyr hotellet to fleksible lokaler som passer til grupper på 2 til 20 personer. I tillegg kan du slappe av i den deilige badstue. I tilknytning til hotellet finner du også restauranten Kök & Bar 93, som serverer god mat med fokus på gode råvarer.


Utforsk Trollhättan

Trollhättan er en by med rik historie og mange flotte naturopplevelser. For eksempel kan du se når 300 000 liter vann i sekundet strømmer ned i de mektige fossefallene, eller gå en tur på Kärlekens stig i naturområdet Älvrummet. I Älvrummet kan du også gå til Kopparklinten der du kan nyte den beste utsikten over Trollhättan og Göta älv.


For deg som reiser med barn, tilbyr byen fire lekeplasser med forskjellige temaer som er knyttet til byens historie, og som er veldig populære blant både yngre innbyggere og turister. Du kan også utforske Saabs historie hos Saab Car Museum og besøke byens Walk of Fame.

Kundbetyg: 4,1/5 (801 omdömen)
Best Western Hotel Trollhättan

Polhemsgatan 6, 461 30 Trollhättan

Telefon: +46 52012565

E-post: info@hoteltrollhattan.se

Fra varehus til bank til hotell

Bygningen som Best Western Hotel Trollhättan ligger i, har rommet mange forskjellige virksomheter siden det ble bygd i 1948. I starten var det er varehus i kjelleren og i første etasje, og hotellet lå i andre og tredje etasje. Med tiden har hotellet overtatt stadig flere lokaler. Da det til slutt også flyttet inn i første etasje, overtok det lokalene etter en bank som hadde hatt virksomheten sin der, noe som ikke minst er tydelig fordi bankhvelvet fortsatt står der.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang NY

Kök & Bar 93

Restaurantens visjon er å skape en atmosfære der hver gjest føler seg velkommen, og der råvarene holder eksepsjonelt høy standard. Restauranten streber etter å tilby noe som appellerer til alle smaksløker samtidig som de holder fast ved sitt mål om kvalitet.


Åpningstider:

Mandag-lørdag 17.00-22.00


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Husdjur

Kjæledyr er ikke tillatt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i parkeringshuset på Österlånggatan 45 til den rabatterte prisen 195 SEK/døgn for hotellets gjester.


Övriga tjänster

 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Skopussemaskin
 • Badstue
Sauna

Badstue

Etter en dag full av jobb, møter, naturopplevelser, fotturer eller andre ting, kan det være deilig å slappe av i en varm badstue. Som gjest hos Best Western Hotel Trollhättan har du fri tilgang til badstuen.

Möten & Konferens

49

Hotellrum

2

Mötesrum

20

Biosittning

Hotellet tilbyr to konferanserom. Det ene er litt større rom, og det andre er et mindre grupperom. Rommene er egnet for møter med ledergruppen eller styret, eller andre mindre møter.

Konferensbokning

E-post: info@hoteltrollhattan.se

Telefon: +46 520 125 65

 • Konferanserom

  Number of personsMax 20 gäster
  Area20 m2

  Det litt større lokalet er lyst og innbydende og passer til forskjellige møter med opptil 20 deltakere. Her kan du enkelt koble deg til TV-en ved behov.

 • Grupperom

  Number of personsMax 8 gäster
  Area15 m2

  Det mindre rommet er egnet for møter med færre deltakere. Rommet er lyst og innbydende, og det har godt teknisk utstyr.

Varför Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.