icon

Best Western Eurostop Örebro

Best Western Eurostop Örebro

Konferansehotell som også passer barnefamilier

Best Western Eurostop Örebro er et klassisk konferansehotell for forretningsreisende – men ikke bare. Her kan du som reiser med familien, la barna leke i lekehjørnet mens du nyter den velsmakende frokosten. Hotellet er også et utmerket valg for dem som reiser alene eller med venner. Velkommen til Örebros rimeligste hotell!

Rom som passer deg

Hotellet tilbyr praktiske enkeltrom, komfortable dobbeltrom og funksjonelle familierom med sammenleggbare køyesenger. I tillegg er det to suiter, hvorav den ene har to etasjer og ligger i tolvte etasje med milevis av utsikt over byen. Alle rommene har wifi, tv, telefon og mindre avlastningsområder.


På hotellet

I tillegg til en deilig frokostbuffé kan du nyte en god à la carte-middag i hotellets bistro. Lunsj kan bestilles på forhånd for konferansegjester. I bistroen er det en nedsenket salong hvor du kan lene deg tilbake med et glass vin.


For deg som ønsker å holde treningen i gang under ditt opphold i Örebro, har hotellet et velutstyrt treningsstudio med ulike kardiomaskiner, benker, barrer, frivekter og kabelcrossmaskin. Ved siden av treningsstudioet er det også en tørrbadstue som er perfekt for å slappe av etter trening.


Hotellet har en stor konferanseavdeling med åtte fleksible lokaler som enkelt tilpasses etter ønsker og behov. Du kan også forhåndsbestille lunsj til konferansen.


Kulturbyen Örebro

Örebro har et stort utvalg av butikker og restauranter, for eksempel i kjøpesenteret som ligger rett ved siden av hotellet. Hvis du vil oppdage mer av Örebros kulturliv, kan du besøke Örebro slott, den fargerike byparken eller Wadköping, som skildrer Örebros historie med ulike utstillinger og aktiviteter. Og glem ikke Örebros mest populære attraksjon: det stripete vanntårnet Sponge hvor du kan se ut over byen, skogen og Kilsbergens vakre silhuett.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1 881 anmeldelser)
Best Western Eurostop Örebro

Boglundsgatan 2, 70119 Örebro

Telefon: +46 19 77 71 210

E-post: info@eurostoporebro.se

icon

Si hei til kokken Thomas

Thomas har jobbet på kjøkkenet på Eurostop i nesten 30 år og er en god grunn til å besøke hotellet – i dobbel forstand. Hans matlaging er enormt populær blant Eurostops gjester, og mange av hotellets faste spør etter ham allerede ved innsjekking. Thomas kjenner ikke bare kjøkkenet, han er dets hjerte og sjel.

Velg rom

Mat og drikke

Eurostop Orebro Breakfast buffet cereal dry fruit

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Åpningstider

Mandag - fredag: 6.00 - 09.30

Lørdag - søndag 7.00 - 10.30

Eurostop Orebro Restaurant

Middag

Om kvelden er du velkommen til vår bistro som serverer en deilig à la carte-meny med vekt på svensk hjemmelaget mat. Her kan du ta et glass vin i den nedsenkede salongen og nyte god mat tilberedt av hotellets dyktige kokker.

Kontakt hotellet for å få en meny.


Åpningstider

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30

Søndag: Stengt. Lettere snacks kan kjøpes i resepsjonen.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er velkomne på noen av rommene. Ingen ekstra kostnad.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Stor utendørs parkeringsplass med plass til opptil 200 biler. Gratis for Best Western Rewards-medlemmer. Ikke-medlemmer, kontakt resepsjonen for pris.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Badstue
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter
 • Utendørs parkering
Fitness room

Treningsstudio

I hotellets moderne treningsstudio har du som hotellgjest det meste av det du trenger for både kondisjonstrening og styrketrening. Vi har blant annet tredemølle, romaskin, treningssykkel, cross trainer, cablecross med diverse tilbehør og et stort utvalg av frie vekter. Vi er åpne 07.00–21.30 hver dag.

Møte & konferanse

icon

111

Hotellrom

icon

8

Møterom

icon

150

Teater

Hotellet har åtte fleksible konferanserom som passer for både større arrangementer og mindre møter. Både Södra, Norra og Mellan lången kan brukes separat og åpnes opp slik at de danner et større rom med plass til inntil 45 deltakere. Frukt og vann er inkludert i leien.

Konferansebooking

E-post: info@eurostoporebro.se

Telefon: 019-777 12 10

 • Eurostop Orebro meeting room Hjalmaren

  Hjälmaren

  iconMaks 150 gjester
  icon140 m2

  Hotellets største konferanserom, som også er ideelt for utstillinger og mindre messer.

 • Eurostop Orebro Sattern

  Sottern

  iconMaks 40 gjester
  icon90 m2

  Sottern er rommet nærmest resepsjonen. Gjør seg best i kino- eller skoleoppsett.

 • Eurostop Orebro Sodra Langen

  Södra, Mellan och Norra Lången (tre lokaler)

  iconMaks 45 gjester
  icon18 m2

  Tre mellomstore rom som kan brukes separat eller settes sammen til ett stort rom med plass til inntil 45 deltakere.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.