Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Park Astoria

Hyggelig hotell med rom som gir ro

Her på Park Astoria bor du komfortabelt og godt i pent innredede rom i sentrale Enköping. Hotellet er ikke bare populært blant overnattingsgjester, men også et av lokalbefolkningens favorittsteder når det gjelder mat og drikke. Velkommen til å bestille et rom eller komme innom for en matbit, så vil du forstå hvorfor!

Hotellrom 
Park Astoria tilbyr nydelige rom med dempede toner som gjør at du enkelt kan slappe av og slå deg til ro. I tillegg til komfortable senger har rommene tv, skrivebord og åpen garderobe hvor du kan henge av deg. Mange av rommene har også en fredelig utsikt over en av Enköpings mange frodige parker.

Mat og drikke på hotellet
Når du kommer inn på hotellet, blir du møtt av en innbydende lobby som fører deg videre til hotellets populære restaurant med en nordisk meny. Her kan du nyte både frokostbuffé, dagens lunsj og à la carte. I tillegg er det en fin bar med kyndig personale som gjerne guider deg til nye favorittvarianter av øl, vin og drinker.


Parkbyen 

I Enköping kan du spasere rundt i vakre parker og botaniske hager. Til tross for at byen ikke er så stor i utstrekning, er det faktisk så mange som 24 grøntområder å oppdage her. I tillegg er det mye middelalderhistorie å utforske. For eksempel ble den vakre Vårfrukyrkan, som ligger ved siden av hotellet, reist så tidlig som på 1100-tallet og regnes som en av landets eldste kirker.


Kundevurderinger: 4,2/5 (1 626 anmeldelser)
Best Western Hotel Park Astoria

Kyrkogatan 7, 745 31 Enköping

Telefon: +46 171478080

E-post: reception@parkastoria.se

160 års erfaring innen hotellservice

Hils på Lena og Susanne – to av Park Astorias stjerner som har jobbet på hotellet nesten hele sitt profesjonelle liv. I over 30 år har de tatt imot hotellgjester i resepsjonen og spisestuen. Og de er ikke alene om å trives her. Halvparten av hotellets ansatte har jobbet her i over ti år, noe som gir en samlet erfaring på ca. 160 år.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Park Astoria restaurant private table

Restaurant

Hotellrestauranten serverer lokalprodusert mat basert på nordiske smaker om kvelden og dagens lunsj med svensk hjemmelaget mat om dagen. 

Best Western Park Astoria Bar

Bar

Hotellets bar lover en hyggelig stund og et bredt utvalg av øl, vin og drikke. For deg som foretrekker alkoholfritt, er det flere forskjellige alternativer. Her kan du også bestille snacks og enklere retter.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et gebyr på SEK 200 per bestilling.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Gratis utendørs parkering rett ved siden av hotellet (avhengig av tilgjengelighet).


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Restaurant
Best Western Park Astoria Sauna Relax

Badstue og spa

Park Astoria har en badstue som du har gratis tilgang til når du booker. I tillegg samarbeider hotellet med Harmony Skin and Spa, som tilbyr flere behandlinger som massasje og ansiktsbehandling til gunstige priser. Kontakt hotellet for reservasjoner.

Møte & konferanse

134

Hotellrom

6

Møterom

65

Teater

I fjerde etasje av hotellet ligger to lyse konferanserom som passer for både store og små arrangementer. I tillegg er det fire mindre grupperom som kan bestilles for intervjuer eller individuelt arbeid. Lokalene er innredet med fine elementer fra naturen.

Konferansebooking

E-post: reception@parkastoria.se

Telefon: +46 0171 - 47 80 80

 • Liljan

  Number of personsMaks 65 gjester
  Area70 m2

  Liljan er hotellets større rom som kan tilpasses både den store og den lille konferansen.

 • Violen

  Number of personsMaks 32 gjester
  Area35 m2

  Violen er litt mindre enn Liljan og er godt egnet for små til mellomstore arrangementer.

 • Grupperom (fire)

  Number of personsMaks 5 gjester
  Area8 m2

  Fire grupperom med unike fondvegger i tapet. Faste møbler med bord og stoler. Kan bestilles separat eller i forbindelse med større konferanser som arbeidsrom.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.