Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel at 108

Moderne byhotell med 1900-talls sjarm

På den pulserende Sveavägen i Stockholm sentrum ønskes du velkommen til dette moderne innredede hotellet med sjarmerende innslag fra århundreskiftet. Hotellet ligger i to vakre bygninger fra tidlig 1900-tall, som har blitt renovert på en måte som bevarer deler av den opprinnelige karakteren. Takket være den sentrale beliggenheten gir hotellet optimale forutsetninger for å kunne nyte besøket i Sveriges hovedstad!

Moderne hotellrom  

Hotellet tilbyr både enkeltrom og dobbeltrom i forskjellige kategorier, fordelt på fire etasjer. Du kan også velge å bo i en større studioleilighet med kjøkkenkrok, eller i en leilighet med kjøkken. Rommene er innredet med grønne paneler, deilige senger og tekstiler i fine farger. Alle rom har bad med gulvvarme.    


Frokost og middag  

Som gjest hos Best Western Hotel at 108 kan du hver morgen nyte en generøs og godt tilberedt frokost. Om sommeren kan du også nyte morgenkaffen på hotellets terrasse på gårdsplassen. Til middag kan du naturligvis spise ute på byen, men du kan også velge å bli på hotellet og spise en god hamburger i hotellets restaurant Burgers and beer.   


Stockholm sentrum  

På Sveavägen i Stockholm myldrer det av restauranter, kafeer og butikker. Foran hotellet ligger den koselige parken Observatorielunden, der du kan ta en titt på Stockholms gamle observatorium, som ble bygd på midten av 1700-tallet. Det tar bare fem minutter å gå til Odenplan, som er den nærmeste t-banestasjonen, slik at du raskt og enkelt kan ta deg til andre steder og spennende severdigheter i byen.

Kundevurderinger: 3,9/5 (489 anmeldelser)
Best Western Hotel at 108

Sveavägen 108, 113 50 Stockholm

Telefon: +46 855030800

E-post: info@hotelat108.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Burgers & Beer

I hotellets restaurant Burgers and beer kan du nyte en saftig hamburger med sprø pommes frites og annet tilbehør. Du kan enten velge fra den faste menyen eller komponere din egen variant med dine egne favoritter. På drikkemenyen finner du først og fremst et stort utvalg av øl, men også annen drikke, som vin og brus.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Cirka 200 meter bak hotellet er det et parkeringshus med 176 plasser, hvorav enkelte med ladestasjon for elbil. I området er det også rikelig med gateparkering mot avgift.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Salong/bar
 • Safe
Gym

Minitreningsrom

Hotellet tilbyr et mindre treningsrom med tredemølle og frivekter for deg som vil holde treningen i gang mens du besøker Stockholm.

Møte & konferanse

90

Hotellrom

1

Møterom

15

Teater

Hotellet har et lokale som kan bestilles og brukes til konferanser og møter av ulike slag. For mer uformelle møter kan du også bruke hotellets lobby.

Konferansebooking

E-post: info@hotel108.se

Telefon: +46 850239800

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 15 gjester

  Et lyst og fleksibelt konferanserom med glassvegger som skaper en åpen atmosfære. Lokalet er egnet for forskjellige typer møter og jobbrelaterte samlinger, men også til andre arrangementer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.