Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel River C

Trivelig hotell ved Klarälven i Karlstad

Best Western Hotel River C er et lite og personlig hotell med fantastisk beliggenhet ved stranden av Klarälvens, men likevel midt i Karlstad med gangavstand til alt byen har å by på, samt Sandgrund Lars Lerin og Värmlands Museum. Hotellet er nabo med kongress- og konferanseanlegget Karlstad CCC. Enten du er på forretningsreise eller på besøk, kommer du til å trives.

Ved Klarälvens glitrende vann ligger Best Western Hotel River C, som tilbyr 49 rom – alle elegant innredet og med utsikt til Klarälven eller kanalen. Her finner du alt fra enklere dobbeltrom til juniorsuiter med kjøkkenkrok – perfekt for deg som ønsker å bli litt lenger.  


Restaurant og bar

Hotellets restaurant er åpen for deg som ønsker en god middag. Her serveres vellaget klassisk mat med rene smaker. I lobbybaren kan du nyte favorittdrikken din.


Møter hos naboen

Hotellets nabo Karlstad CCC er et av Nordens største og mest moderne kongress-, kultur- og konferanseanlegg. Her finner du 18 konferanserom i forskjellige størrelser, og anlegget har kapasitet til å huse mer enn 1600 personer.  


Ting å gjøre i nærområdet

Utforsk det beste av Karlstad med hotellet som base. Best Western Hotel River C er det perfekte utgangspunktet for besøket ditt i Karlstad, enten du vil sykle langs Klarälvens strender eller utforske byens kulturarv. Hotellet ligger et steinkast fra Karlstad sentrum med shopping og fornøyelser. Innen gangavstand finner du også kunstgalleriet Sandgrund Lars Lerin og Värmlands Museum. For friluftselskere anbefales et besøk i byparken Mariebergsskogen eller Alsters Herrgård.

Kundevurderinger: 3,9/5 (15 anmeldelser)
Best Western Hotel River C

Tage Erlandergatan 10, 652 20 Karlstad

Telefon: +46 54 22 22 20

E-post: info@riverc.se

Restaurant BW River C Hotel

En hyllest til Värmland

På Best Western Hotel River C er vi stolte over Karlstad og Värmland, og det gjenspeiles av interiøret i lobbyen. Som en hyllest til skogene i Värmland og den vakre Klarälven brukes det furu og mose i interiøret, sammen med vakre landskapsbilder.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW River C Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

C Restaurang & Bar serverer klassisk mat til både lunsj og middag. Restauranten er velegnet til lukkede selskaper som ønsker å arrangere fest, after work, bryllup, konferanselunsj/-middag eller lignende.


Her er det også utstyr til å holde presentasjoner. Kontakt hotellet for mer informasjon.


Åpningstider

Mandag–lørdag 11.00–21.00

Søndag 11.00–15.00

Lobbybar

I lobbybaren kan du nyte en god kopp kaffe, et glass kald cava eller en av hotellets utvalgte viner.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt mot en kostnad på 250 SEK.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Parkering utendørs cirka 100 meter fra hotellet. Avgift 140 SEK per døgn.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • WiFi
  • Utendørs parkering

Samarbeid med treningsstudio i nærheten

Hotellet har ikke eget treningsstudio, men samarbeider med Actic träningscenter, som ligger bare et par kvartaler unna. Som gjest ved hotellet har du fri tilgang til Actics anlegg, men du må først hente en voucher i hotellets resepsjon.

walking

Fine stier for turgåing og løping

Lån gåstaver i resepsjonen og gi deg ut på en fin tur i de vakre omgivelsene. Langs elven finner du turstier med parkområder og hele fem broer som tar deg over til den andre siden og tilbake.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne konferanse- eller møtelokaler, men du kan leie hele hotellet til private arrangementer, for eksempel bursdagsselskaper, høytider eller firmaarrangementer. Beliggenheten ved konferanse- og kongressanlegget Karlstad CCC gjør det mulig å arrangere møter der og bo på Best Western Hotel River C.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.