Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western ToRVEhallerne

Et nydelig hotell i et gastronomisk multihus

Best Western ToRVEhallerne er et spennende, moderne multihus i hjertet av Vejle, bare to minutters gange fra Vejle Station. Huset har et stort og eksklusivt loungeområde med en ginbar, tre forskjellige restauranter samt en møte- og konferanseavdeling.

Det sjarmerende hotellet Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle har 74 rom i hele 6 ulike romkategorier. Stilen er moderne og internasjonal, og alle rommene har superkomfortable senger – fordi hotellet mener at en god dag starter med en god natts søvn.


Trening

Som gjest på Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle kan du trene gratis på Lido Fitness, som ligger bare 300 meter fra hotellet. Lido Fitness har en kjempestor fitnessavdeling på hele 900 m2.


3 restauranter

I ToRVEhallerne finnes det et stort utvalg av ulike gastronomiske opplevelser. Hotellet har 3 restauranter: Oasia serverer luksuriøs sushi, småretter, sashimi og wok, mens Jacobsen lokker med solide danske klassikere. I tillegg er det vel verdt med et besøk til Bistecca, som byr på en rekke spesialiteter og biffretter med utgangspunkt i det italienske kjøkkenet.


Megalounge

I hjertet av ToRVEhallerne finner du megalounge – en 600 kvadratmeter stor lounge med et glasstak til stjernene og 14 meters takhøyde. Her ligger alt til rette for en fantastisk kveld i myke skinnmøbler. GINBAR i megaloungen tilbyr fantastiske cocktails, kald øl på fat og god vin.


Konferanser

Hotellet har 14 møte- og konferanserom, der det største har plass til 450 personer.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1 223 anmeldelser)
Best Western ToRVEhallerne

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle

Telefon: +45 79427910

E-post: info@torvehallerne.dk

BW Hotel Torvehallerne ginbar

Over 100 forskjellige typer gin

I GINBAR i megaloungen tilbys det et kjempestort utvalg av god drikke. Her kan du velge og vrake i mer enn 100 ulike typer gin fra alle verdenshjørner, 100 ulike typer whisky fra The Scotch Malt Whisky Society, 30 øltyper og mye mer – i flotte omgivelser. Baren har åpent alle dager i uken.

Velg rom

Mat og drikke

BW Hotel Torvehallerne Oasia Sushi amp Wok

Oasia - sushi & wok

Et spennende kjøkken med fokus på ferske råvarer av høy kvalitet, som settes sammen til unike og herlige smakskombinasjoner. De erfarne sushikokkene våre lager alt fra håndrullet luksussushi til varme småretter og smakfull wok.

Bistecca - italiensk bistro og steakhouse

Menyen er inspirert av det italienske kjøkkenet, med fantastiske pastaretter med fersk spaghetti, mørnet mørbradbiff med italienskinspirert tilbehør og selvfølgelig et velsmakende utvalg pizzaer laget med stolthet på surdeig fra Brød By Vanilla.

Jacobsen restaurant

Jacobsen – Dansk Spisehus & Take away

Menyen hos Jacobsen henter inspirasjon fra det danske kjøkkenet – godt hjulpet av legendariske Frk. Jensens Kogebøger – med en ekstra piff og en lett oppdatert vri. Hotellet kaller det «vanedannende dansk mat med en attitude».

BW Hotel Torvehallerne Breakfast Restaurant

En flott start på dagen

Frokostbuffeten er tilgjengelig mellom kl. 07:00–10:00 mot et tillegg i prisen på 125 DKK per dag per person. Kontakt resepsjonen for bestilling.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Opp til 2 gratis barn per 2 voksne


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på enkelte rom mot et tillegg i prisen på 250 kr. per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Under hotellet ligger hotellets egen parkeringskjeller, med parkering mot betaling. Her er det også ladepunkt for elbil.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter
 • Døgnåpen resepsjon
 • Renseri
 • Parkering ved hotellet

Møte & konferanse

74

Hotellrom

14

Møterom

400

Teater

Hotellet har mange års erfaring med å arrangere møter, kongresser, konferanser og messer. Her kan du benytte deg av AV-utstyr, lys, lyd og sceneteknologi i toppklasse, med assistanse fra tekniker ved konferanser og andre arrangementer. En oversikt over lokalene er tilgjengelig her.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.