Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Herning

Høyteknologisk og rimelig hotell i Herning

Aiden by Best Western Herning er et prisgunstig hotell fylt med innovative og høyteknologiske løsninger som gjør gjestenes opphold så enkelt og komfortabelt som mulig. Stilen er enkel og utsikten grønn og åpen.

Teknologi eksisterer for å hjelpe mennesker, og på Aiden av Best Western Herning er et stjerneeksempel på hvordan det kan gjøres. Alle de tekniske løsningene er implementert for å gjøre oppholdet så enkelt, brukervennlig og komfortabelt som mulig. Blant annet tilbyr hotellet en rekke selvbetjeningsløsninger – mat og drikke kan bestilles ved å trykke på en knapp, strømming skjer direkte på egne enheter, og gjestene kan selvfølgelig også sjekke inn på hotellet selv via våre digitale innsjekkingsautomater.


204 gjennomtenkte rom

Hotellet sto klart i februar 2023, og har 204 rom fordelt på tre etasjer. Ved hjelp av teknologi og sunn fornuft kan gjestene benytte seg av en rekke brukervennlige løsninger, der for eksempel alle de handikapvennlige rommene ligger i første etasje. Stilen er enkel og fargene lyse, med nøye utvalgte kontraster som skaper en litt moderne touch på dette prisgunstige hotellet.


Trening ute og inne

For gjester som vil holde treningen ved like, tilbyr hotellet et velutstyrt treningssenter og en badstue. For de som foretrekker å ta treningen utendørs, er det flotte tur- og løpemuligheter rett utenfor dørstokken.


Lounge, bar og terrasse

Inne ligger det en koselig salong og et barområde der gjestene kan slappe av etter en aktiv dag. Hvis du er ute etter litt mer underholdning, tilbyr hotellet et spillområde med arkademaskiner, shuffleboard med mer. Her er det en lys og trivelig atmosfære, og hvis du er lysten på enda mer dagslys, kan du trekke ut på hotellets store terrasse når været tillater det.


Rolig, men sentral beliggenhet

Aiden by Best Western Herning ligger i rolige omgivelser, bare 25 minutter fra Midtjyllands Lufthavn, Karup (KRP), eller 40 minutters kjøring fra Billund lufthavn (BLL). Herning Messecenter og Jyske Bank Boxen ligger ti minutter unna med bil, og Jyllands Park Zoo er kun 13 minutters kjøretur unna. Hotellet serverer en frokostbuffet som er inkludert i prisen, og tilbyr også en kveldsbuffet mot et tillegg. Det er gratis parkering og lys og grønn utsikt. Velkommen ut i det fri!

Kundevurderinger: 4,0/5 (334 anmeldelser)
Aiden by Best Western Herning

Godstrupvej 38, 7400 Herning

Telefon: +45 44400660

E-post: herning@aidenhotels.dk

Hotel

Bærekraft og solceller

Hotellet åpnet for gjester i februar 2023, og er derfor et helt nytt, moderne og høyteknologisk hotell med fokus på brukervennlighet. Våren 2023 blir hotellet selvforsynt med energi, da en hel solcellepark skal installeres på taket. Hotellet er også ideelt for allergikere, ettersom det har fokus på bærekraft og minimal bruk av kjemikalier.

Velg rom

Mat og drikke

Aiden Herning breakfast buffet

Den beste frokosten

Frokost er noe av det beste med å bo på hotell. Og derfor er den alltid inkludert i prisen når du bor på hotellet. Her kan du velge og vrake i frokostmat etter smak og behag i tråd med Best Breakfast-konseptet. Alle råvarene er av høy kvalitet, så alt ligger til rette for en god start på dagen!

Aiden Herning Hang out

Slapp av i loungeområdet

Hotellet har en lys og sjarmerende bar i tilknytning til loungeområdet. Her serveres både varm og kald drikke med og uten alkohol.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 3 år bor gratis sammen med to betalende voksne. Ekstraseng koster 200 kr per natt.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på utvalgte rom mot en avgift på 300 DKK per dyr, per natt.


Parkering

Hotellet har gratis parkering med plass til 150 biler.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
 • Restaurant

Møte & konferanse

204

Hotellrom

2

Møterom

50

Teater

Hotellet har to flotte møtelokaler med utgang til terrasse, slik at deltakerne enkelt kan strekke på bena og puste inn litt frisk luft med utsikt over engene. Her betaler du kun for det du bruker – og for tiden du bruker det.

 • Møtelokale 1

  Number of personsMaks 50 gjester

  I hotellets største møtelokale er det 65 kvadratmeter å boltre seg på. Lokalet har flott lysinnslipp og utgang til en egen terrasse.

 • Møtelokale 2

  Number of personsMaks 16 gjester

  Dette er et litt mindre og intimt møtelokale på 30 kvadratmeter. Lokalet har flott lysinnslipp og utgang til en egen terrasse. Møblering med styreoppsett for maks 16 deltakere.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.