Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Prisvinnende historisk boutiquehotell

Omsorg, engasjement og avslapning er bare noen av ordene som beskriver Best Western Plus Hotel Kronjylland. Her får du profesjonell service og en hjemmekoselig atmosfære, med stor omsorg for detaljene i dette prisbelønte historiske hotellet. Beliggenheten er i hjertet av Randers, med lett tilgang til det sentrale Østjylland.

Prisvinnende gjestetilfredshet 

Som et klassisk boutiquehotel har Best Western Plus Hotel Kronjylland fokus på at gjestene skal trives. Rommene er støydempede, frokostbuffeen er allergivennlig og uteområdet gir gjestene en følelse av å befinne seg i sydlandske himmelstrøk. Her er gjesten i fokus – noe som bekreftes av de mange prisene hotellet har vunnet.


Støydempede rom 

Hotellet har 64 rom, som alle er innredet i en diskret, internasjonal boutiquestil med mettede mørke jordfarger og lyse treslag som sammen skaper en mild og behagelig atmosfære. Dynene er allergivennlige, putene har ulik hardhetsgrad og rommene er støydempet. Alle rommene har en ny smart-TV med Chromecast, skrivebord med leselys og en lenestol.


Allergivennlig skandinavisk frokostbuffet 

Hotellets skandinaviske frokostbuffet er inkludert i romprisen, og byr på et bredt utvalg økologiske og lokale råvarer fra blant annet prisbelønte lokale produsenter. Buffeten har også et allergivennlig frokostutvalg med gluten- og laktosefrie produkter og et vegansk og vegetarisk utvalg.


Stemningsfulle møte- og konferanselokaler 

Her er det mulig å avholde møter i både en profesjonell og avslappet atmosfære i et av hotellets komfortable lokaler, som alle har tregulv og fint lysinnslipp, og kapasitet på fra 10 til 70 deltakere.


I hjertet av Østjylland 

Randers Regnskov, Elvismuseet Memphis Mansion, Djurs Sommerland og storbyen Aarhus er alle innen rekkevidde. Med den fantastiske beliggenheten sentralt i Randers ligger både byen og Danmark for dine føtter.

Kundevurderinger: 4,4/5 (640 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Kronjylland

Vestergade 51-53, 8900 Randers

Telefon: +45 86414333

E-post: mail@hotelkronjylland.dk

BW Kronjylland lobby

100 år med god service

Hvis veggene kunne snakke, hadde de utvilsomt kunnet fortelle mange gode historier på Best Western Plus Hotel Kronjylland. Hotellet ble opprinnelig bygget i 1910 og er dermed en del av en liten og svært eksklusiv gruppe historiske hoteller i Danmark. Siden 1991 har hotellet vært familieeid, med stadige forandringer og forbedringer.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Kronjylland lounge

Loungeområde med bar

I hotellets loungeområde finner du komfortable sofaer og lenestoler der du kan senke skuldrene og lese dagens avis – kanskje i skjæret fra levende lys. I bakgrunnen er det dempet loungemusikk.  Baren tilbyr et utvalg av vin, longdrinks, øl og annen kald drikke, samt gode spesialøl fra det populære Randers Bryghus, som ligger i nærheten av hotellet.

BW Kronjylland Courtyard

Gårdshagen

Etter en lang dag på farten er det ingen ting som er bedre enn å slå seg ned i den vakre gårdshagen. Her er både trær som gir skygge, og duftende lavendel. På solfylte dager settes det også opp parasoller som holder de skarpeste strålene unna. Ta en liten hvilepause og unn deg et besøk i denne hyggelige oasen, der den hyggelige betjeningen står klar til å gi deg en varm velkomst.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn på opptil 12 år overnatter gratis med eksisterende møblering ved to betalende voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har gode parkeringsmuligheter med egen parkeringsplass i front. For deg som reiser med elbil, finnes det en ladestasjon med to uttak. Prisen for parkering på hotellets parkeringsplass er 95 kroner per døgn.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Bagasjeoppbevaring
 • Renseri
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter

Møte & konferanse

63

Hotellrom

3

Møterom

70

Teater

Hotellet kan by på stemningsfulle konferanselokaler der vakkert lysinnslipp og tregulv skaper en innbydende og profesjonell atmosfære. Lokalene er utstyrt med den nyeste teknologien, og kommer i forskjellige størrelser som dekker ethvert behov – for både profesjonelle og private anledninger.

 • Konferanselokale

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area102 m2

  Dette er hotellets største konferanselokale, med plass til 70 sittende deltakere. Bare fantasien setter grenser for hva rommet kan brukes til! Lokalet er lyst, og det fine lysinnslippet og tregulvene gjør det til et fint og innbydende sted å være.

 • Møtelokale 1

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area15 m2

  Dette møterommet er et nydelig, lyst rom med dybde og ro. Rommet har plass til 10 sittende deltakere, og brukes ofte til mindre møter, gruppearbeid og lignende.

 • Møtelokale 2

  Number of personsMaks 8 gjester
  Area14 m2

  Møterom 2 er et populært og intimt rom med dybde og ro. Det er hotellets minste møterom, med kapasitet for opptil 8 sittende deltakere. Lokalet fremstår som lyst og innbydende, og brukes ofte til mindre møter, jobbintervjuer mv.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.