Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller med ladestasjon

Opplev en mer praktisk og sømløs reise ved å velge våre hoteller som tilbyr lading for elbiler. Vi forstår at ditt opphold handler om både komfort og bekvemmelighet, og derfor har vi gjort det enkelt for deg å lade bilen mens du nyter oppholdet ditt.

Stadig flere reisende velger miljøvennlige alternativer. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av hoteller med lademuligheter for elbiler for å imøtekomme disse behovene.

Våre hoteller med tilgang til lading for elbiler gir deg friheten til å lade opp mens du tar det med ro på hotellet. Uansett om du er på forretningsreise eller ferie, trenger du ikke bekymre deg for å finne nærmeste ladestasjon – vi har det dekket. Slapp av i komfortable omgivelser mens du vet at din elbil er klar for nye eventyr.

Klikk deg videre på hvert hotell for å sjekke spesifikk ladeinformasjon. Vi er like ulike overalt, og det inkluderer våre ladestasjoner.

Se våre hoteller i Skandinavia som tilbyr ladestasjon til elbilen:

Norge

Sverige

Danmark

Visste du..

  • I Skandinavia er elbiler veldig populære. Vi har faktisk en av de høyeste andelene av elbiler per person i verden!

  • Elbiler har faktisk eksistert i over 100 år. Den første praktiske elbilen ble laget allerede på slutten av 1800-tallet, og den hadde til og med bedre akselerasjon enn de bensindrevne konkurrentene på den tiden.

  • Elbiler er ekstremt stillegående, så mye at noen bilprodusenter legger til lyder for at fotgjengere skal høre dem.

Utforsk våre andre destinasjoner