Hoteller i Trondheim
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Trondheim

Er du på jakt etter en ferie som er spekket med spennende historie og inspirerende kulturopplevelser, samtidig som du er omgitt av vakker natur? Da bør du ta en titt på våre hotell i Trondheim – Norges tredje største by med omtrent 180 000 innbyggere. Her finnes det rom for alle personer og reiseselskap. Uansett om du reiser alene, eller sammen med vennene, familien eller partneren din, kommer du til å finne et hotell som passer til deg.

Trondheim er en vakker by som ligger ved Nidelva. Her blandes rik historie i form av Nidarosdomen og den lille øya Munkholmen, som allerede ble nevnt i sagaene i år 995, med moderne teknologi og forskning takket være det kjente universitetet NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet). Det fyller byen med studenter, liv og bevegelse, og det finnes godt med restauranter og kaféer som du kan besøke når du har lyst på en matbit. Norges største studentfestival, UKA, arrangeres også i Trondheim annethvert år, og den neste festivalen står på planen i oktober 2019. Du bør ikke gå glipp av denne hvis du er glad i god musikk, teater og spennende kurs.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Trondheim

Finn ditt beste hotell i Trondheim

Når du skal bestille et hotell i Trondheim, har du to forskjellige alternativ som du kan velge mellom hos oss. Best Western Chesterfield ligger sentralt i Trondheim, kun 13 minutters spasertur fra badeparken Pirbadet, samt 10 minutters gangavstand fra kjøpesenteret Solsiden. Her finner du hyggelige og behagelige rom, restaurant og bar i samme bygg. Hvis du reiser med jobben kan du dessuten benytte deg av konferanserom og WiFi i hele bygget.

Hvis du heller bestemmer deg for å bo på Hotel Bakeriet, som er vårt andre hotell i Trondheim, kan du nyte behagelige rom i et unikt miljø. Bygget ble brukt til bakeri på 1800-tallet, og sporene etter dette kan man fremdeles finne i de store, bevarte bakerovnene. Dessuten huser hotellet fotografier og utstillinger på forskjellige steder i hotellet, noe som gir et unikt innblikk i byggets og kvarterets historie. Hotellet ligger kun 350 meter fra sentralbanestasjonen i Trondheim, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske byens mange severdigheter. Rommene kan bestilles til en god pris og passer like godt for enkeltreisende og konferansedeltakere, som for deg som leter etter et familiehotell. Her er du også velkommen til å ta med hunden mot en ekstra avgift.

Bestill hotell i Trondheim

Neste gang du planlegger en reise til en av Norges største byer, finner du ditt hotell i Norge hos oss! Våre hotell i Trondheim ligger i behagelig avstand fra alt byen har å by på. Spaser langs elven eller slå deg ned på en koselig uteservering og nyt omgivelsene. Her finner du ting å se og gjøre for alle – året rundt! Bli gjerne med i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards for å få tilgang til fordelaktige tilbud.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Trondheim
  • Besøke Nidarosdomen – Nordens nest største katedral etter Uppsala domkirke
  • Dykke inn i Trondheims maritime historie på Sjøfartsmuseet
  • Dra på handletur eller spise god mat på Solsiden
  • Spasere eller legge ut på sykkeltur langs Nidelva
  • Ta båten ut til Munkholmen og dra på piknik eller ta et bad

Det beste hotell i Trondheim

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel

16.0 mi / 25.7 km

3.8/5
608  Anmeldelser Verified
no

NOK

978.00

Velg hotell

Best Western Plus

0.3 mi / 0.5 km

3.9/5
974  Anmeldelser Verified
no

NOK

1240.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu