Hoteller i Gøteborg
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Gøteborg

Det er mange gode grunner til å ta turen til Gøteborg, enten man drar med familie, venner eller partner. For familien er selvsagt Liseberg et stort must, en av Europas beste fornøyelsesparker med drøssevis av karuseller for store og små. Aktivitet nummer to er kanskje å bare skru ned tempoet og nyte denne vakre byen ved havet, sette seg på en kafé og "fika", altså ta seg en kaffe med noe godt til.  Byen har mange flotte kanaler man kan vandre langs, eller man kan ta seg en båttur på. Uansett hva du har planlagt er det flere flotte hotell i Gøteborg, blant annet Tidbloms Hotel, Waterfront Hotel og Hotel Mektagonen. Uansett hvilket hotell du velger vil du møte vennlig betjening, vakre rom med gjennomtenkt design og ikke minst, en bugnende deilig frokost hver morgen.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Gøteborg

Finn roen på hotell i Gøteborg

Enten du drar til Gøteborg med fly, bil eller på annet vis, ligger de fleste hotellene sentralt i Gøteborg. Fra Hotel Mektagonen kan du nyte utsikten over byen fra egen takterrasse. Kanskje har du utsikt helt til Botaniska Trädgården (på folkemunne kalt Botaniska), Sveriges største botaniske hage. Dette er en vakker oase med rundt 16000 forskjellige vekster. Her kan du besøke det kjente palmehuset, som byr på 1000 kvadratmeter med tropisk varme og eksotiske palmer.

Rett ved Kungsportsplatsen i sentrum av Gøteborg, kan du gå ombord i Paddanbåten. Som navet tilsier er båten flat, og kan ta deg med rundt på byens kanaler. En guide gir deg Gøteborgs lokalhistorie; vollgraven og kanalene fra 16oo-tallet, historien om byen utvikling, du får se mange lange broer (blant annet Osthyveln) og byens flotte fiskehavn.

Et besøk til Haga er vel verdt, Göteborgs eldste arbeiderklassebydel som ligger mellom Järntorget, Hagakyrkan og Skanstorget ved foten av Skansen Kronan. Tidligere var det forbudt å bygge hus av tre innenfor bymuren, derfor måtte arbeiderne bygge sine billigere trehus lenger ut. Bydelen er i dag et vakkert minne om Gøteborgs historie, med originale bygninger fra 1800-tallet, trivelige gågater med spesialforretninger og et herlig utvalg av kafeer og spisesteder. For kulturinteresserte er et besøk til operaen vel verdt. Den ligger ved siden av den postmoderne skyskraperen Lilla Bomen, og ligger helt i vannkanten. Med sine åtte etasjer huser Operaen en rekke forestillinger innen både musikk, ballett og opera. Gøteborg Kunstmuseum rommer kunst fra til sammen fem århundrer, med verk av kunstnere som Munch, Carl Larsson, Picasso, Rembrandt og Chagall.

Gøteborg en by som har mye å by på, og bor du på Best Western vil du oppleve en vennlig og serviceinnstilt betjening, myke senger og en deilig frokost hver morgen. Ta gjerne en kikk på de mange tilbakemeldingene på nett, da kan du også finne tips og råd fra tidligere gjester. Som vanlig byr bugner frokosten av frukt, grønt, brød og frokostblandinger, pannekaker, croissanter, egg, fruktkompott og mye mer i klassisk Tina-stil.  Uansett hvilket hotell du velger vil du alltid bo på de beste hotellene i Gøteborg når du velger Best Western.

 

Skjem deg bort

Enten du skal til Gøteborg på helgetur eller lengre ferie, med venner, familie eller kollegaer, ta deg tid til å oppleve denne vakre byen som siden grunnleggelsen i 1621 har vokst seg til å bli Sveriges nest største by. Ta med deg noe av det historiske suset over byen, inkludert historien som følger med byens strategiske beliggenhet mellom Norge, Sverige og Danmark. På hotell i Gøteborg har du de beste forutsetninger for en super opplevelse.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Gøteborg
  • Se det rike plantelivet i Botaniska Trädgården
  • Få en rundtur i Gøteborgs kanaler om bord i Paddanbåten
  • Gå blant de historiske arbeiderbygningene i Haga
  • Få med deg en forestilling i Operaen
  • Beundre verker av kjente malere i Gøteborg kuntstmuseum
  • Ha en actionfylt dag på Liseberg fornøyelsespark

Filter
 Filter
Filter


Best Western

47.5 mi / 76.5 km

3.8/5
214  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Velg hotell

Best Western

41.3 mi / 66.5 km

4.0/5
642  Anmeldelser Verified
se

SEK

1032.00

Velg hotell

Best Western

15.7 mi / 25.2 km

4.1/5
1381  Anmeldelser Verified
se

Best Western

1.1 mi / 1.8 km

3.7/5
487  Anmeldelser Verified
se

Best Western Plus

35.7 mi / 57.5 km

4.0/5
981  Anmeldelser Verified
se

SEK

2595.00

Velg hotell

Sure Hotel

0.4 mi / 0.7 km

3.5/5
201  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Velg hotell

BW Premier Collection

12.4 mi / 19.9 km

4.5/5
2722  Anmeldelser Verified
se

Best Western Plus

4.1 mi / 6.5 km

4.3/5
3337  Anmeldelser Verified
se

SEK

1790.00

Velg hotell

WorldHotels Elite

1.0 mi / 1.6 km

/5
  Anmeldelser Verified
se

SEK

2090.00

Velg hotell

Sure Hotel

0.4 mi / 0.6 km

3.6/5
139  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Velg hotell

Sure Hotel

0.8 mi / 1.3 km

3.4/5
130  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

0.8 mi / 1.2 km

3.7/5
140  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Velg hotell

WorldHotels Luxury

1.0 mi / 1.6 km

/5
  Anmeldelser Verified
se

Menu

 Bokmål
Menu