Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western and hotel

Det optimale cityhotellet

Leter du etter et rimelig og trivelig hotell med perfekt beliggenhet midt i Stockholm? Da er du hjertelig velkommen til and hotel! Her bor du i moderne og funksjonelle rom med noe mindre størrelse til moderate priser.

Rom for avslapning

and hotel er hotellet som har klart å tilpasse seg urbaniseringen gjennom å tenke nytt hva angår form og funksjon – Stockholm opplever man jo ikke best fra hotellrommet, men ute blant folk i byens pulserende gater. Med komfortable senger fra Mille Notti, regndusj og gulvvarme på badet, 1 GB fiber og tilgangspunkter i alle rom, har du alt du måtte trenge for å slappe av etter en spennende dag med nye inntrykk og opplevelser.


Flere fellesarealer

I tillegg til komfortable rom har hotellet også mye annet å by på. Her finner du en nydelig salong som er perfekt for sosialt samvær med familien, kompisgjengen eller kollegaene. Inntil salongen ligger en sjarmerende vinbar som tilbyr et nøye utvalgt sortiment av både vin og øl. Videre har hotellet en fantastisk restaurant som heter and restaurant, der du får servert både frokostbuffé, dagens lunsj og middag. Når været tillater det, kan du nyte frokosten eller en forfriskende drink på den koselige terrassen.


Ting å gjøre i hovedstaden

Stockholm har et tilnærmet ubegrenset utvalg av restauranter, barer, shopping og aktiviteter. Bare noen få minutters gange fra hotellet ligger f.eks. staselige Kungsgatan, klassiske Sergels torg eller den koselige parken Humlegården. Spør gjerne våre medarbeidere om du ønsker tips om byens beste drinker eller andre skjulte perler!

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 114 anmeldelser)
Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, 111 37 Stockholm

Telefon: +46 8 550 016 00

E-post: info@andhotel.se

desk in hotel room

Navn og konsept i ekte symbiose

Navnet and hotel er inspirert av at selve hotellet ikke alltid spiller hovedrollen. Som regel reiser du for å gjøre noe annet, og da må du også bestille et hotellrom. Business and hotel eller kanskje konsert and hotel?

Velg rom

Tilbud

Sommertilbud fra 895 kr/natt

Oppdag Stockholm eller ta en pause fra hverdagen og unn deg en avslappende staycation. Sjekk inn fra 895 kr/natt for to personer. Frokost er inkludert!

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

Breakfast buffet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

bar wine

Middag

Middagen bestiller du fra en velkomponert meny i baren. Personlig og førsteklasses service er en selvfølge. Følelsen skal være å komme hjem til gode venner som lager svært god mat.

bar drinks

&aw

I baren serveres svært gode drinker, vin og øl. Du kan selvsagt også velge og vrake blant utvalget i vinbaren. På fredagene kommer en DJ fra So Fresh So Clean, som setter stemningen med soul, funk, R&B og house.

wine

&vinbar

I vinbaren kan du nyte nøye utvalgte viner i glass i et sjarmerende hotellmiljø. Du vil nok sette pris på at jo dyrere vinen er, desto gunstigere er det. Hvis du vil prøve ulike typer, får du også kjøpt halve glass. Til vinen tilbyr vi charcuterie og oster fra Totties Mat i Roslagen.

terrace

&terrassen

Sommerbaren &terrassen finner du i hotellets bakgård, en fredelig oase midt i byen. Her serveres gode drinker og rykende fersk pinsa. Terrassen kan også reserveres for mingling og andre arrangementer.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opp til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møblering.


Kjæledyr

Dyrefritt hotell.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men viser til parkeringshusene i området, for eksempel parkeringshuset Väderkvarnen i Brunnsgatan 26.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Garderobe
 • Salong/bar
 • Restaurant
 • Badstue
Fitness Center Treadmills

Treningsstudioet

Treningsstudioet har tredemøller, crosstrainere, sykler og romaskiner. Her finner du også skivestang, manualer, kabeltrekk m.m. Alt utstyr er fra Life Fitness Integrity Series. Treningsstudioet har separate garderober og badstuer for menn og kvinner. Treningsstudioet er åpent alle dager kl. 05.30 – 22.30.

Fitness Sauna

Badstue

Benytt anledningen til å slappe av i hotellets herlige badstue. Treningsstudioet har separate garderober og badstuer for menn og kvinner. Ta med din egen lås til skapene.

Møte & konferanse

and hotel tilbyr ingen reserverbare konferanserom, men har flere områder i salongen som fungerer utmerket til uformelle møter. I tillegg er lobbyen, med sin trivelige innredning, et utmerket sted å jobbe. For mingling eller andre arrangementer kan man reservere restauranten, &terrassen eller salongen.

Konferansebooking

E-post: info@andhotel.se

Telefon: 08-550 016 00

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.