Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Solna

Information

Nattinngang: Ved ankomst etter at hovedinngangen til Solna Centrum er stengt, må du benytte inngangen på Centralvägen 16. Ring på døren til høyre for svingdøren for å få adgang.

Komfortabelt hotell i Solna sentrum i Stockholm

Velkommen til Best Western Plus Park City Solna, som kan by på fantastisk utsikt, moderne innredede rom og en stor konferanseetasje. Hotellets beliggenhet i Solna sentrum gjør det til et perfekt sted for både forretningsreiser og for dem som vil benytte seg av det spennende utvalget av butikker og restauranter. Med et omfattende tilbud av offentlig transport i umiddelbar nærhet er det enkelt å utforske Stockholms mange attraksjoner.

Gled deg til et komfortabelt opphold på et av hotellets 256 rom og suiter, der mange av dem har flott utsikt over Solna og Stockholm. Alle rommene er innredet med komfortable senger, tregulv, store vinduer og mulighet for å lage kaffe og te.


Restaurant, bar, treningsstudio og badstue Hotelletsrestaurant Flamingo er åpen for frokost, lunsj og middag. Her dukes det opp til en generøs lunsjbuffet på dagtid og middag nærmere kvelden. Frokostbuffeten er inkludert i prisen for hotellets gjester. I lobbybaren Aperitivo kan du bestille enkle retter, panini eller et glass vin i et komfortabelt og avslappet miljø. Her er det også en uteservering som er åpen i årets varmere måneder.


I 14. etasje ligger treningsstudioet og badstuen, der du kan ta inn den storslåtte utsikten over Stockholm mens du holder treningen ved like eller får varmen i kroppen i badstuen.


Møterom for forretningsarrangementer og sosiale tilstelninger

Hotellet har 14 velutstyrte møterom i ulike størrelser, som er perfekte for både konferanser, private arrangementer og forretningsmøter.


Ting å gjøre i Solna og Stockholm

Hotellets beliggenhet i Solna sentrum gjør at du har både butikker og restauranter rett utenfor døren. Du kan også benytte deg av offentlig transport i form av T-bane, busser og trikk for å utforske flere deler av Solna og Stockholm.


Hvis du skal på konsert på Friends Arena, har hotellet perfekt beliggenhet – og det samme gjelder om du planlegger å ta turen til et av Sveriges største kjøpesentre, Mall of Scandinavia. Hvis du skal besøke Solna Business Park, er det bare et par stopp unna med trikken. I Solna kan du ta en avslappende spasertur i den vakre Hagaparken, eller besøke Ulriksdal slott.

Kundevurderinger: 4,1/5 (166 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Solna

Hotellgatan 11, 17125 Solna

Telefon: +46 8 4709100

E-post: hotelsolna@parkcity.se

På historisk fotballgrunn

Hotellet ligger i nærheten av det nå nedlagte Råsunda-stadionet, og fotballen har lange røtter i Solna. En gang i tiden var hotellet eid av det svenske fotballforbundet, og på en del av rommene finnes det fortsatt en plakett på døren med informasjon om en kamp og et år det svenske landslaget har spilt – og inne på rommet henger en tavle med resultatet fra kampen.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Plus Park City Solna

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Frokosten serveres i restaurant Flamingo.

Restaurant BW Plus Park City Solna

Restaurant Flamingo

Hotellrestauranten Flamingo holder åpent for alle dagens måltider, fra frokost til middag. Om kvelden kan du velge og vrake blant deilige retter fra à la carte-menyen.

Bar BW Plus Park City Solna

Aperitivo Bar

I den italiensk-inspirerte lobbybaren Aperitivo kan du kose deg med et utvalg snacks, varme retter og noe godt i glasset fra ettermiddagen til sent på kvelden.


Om sommeren er barens trivelige uteservering i første etasje åpen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger. Husk å alltid inkludere barnet i bookingen.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen mot et påslag i prisen på 300 kr per opphold.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Parkering i garasje for 250 SEK per natt.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Treningsstudio
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Badstu
Gym BW Plus Park City Solna

Treningsstudio i 14. etasje

På treningsstudioet i 14. etasje får gjestene storslått utsikt over Stockholm mens de trener. Her finnes det utstyr for både kondisjonstrening og styrketrening.

Sauna BW Plus Park City Solna

Badstuen i 14. etasje

La øynene hvile på den vakre utsikten over Stockholm og omegn mens du lar alt stress fare i badstuvarmen i badstuen i 14. etasje.

Møte & konferanse

256

Hotellrom

14

Møterom

120

Teater

Hotellet har 14 fleksible møterom, der det største har plass til opptil 120 gjester. Alle rommene har topp moderne audiovisuelt utstyr og konferansefasiliteter. Hotellets dedikerte møte- og arrangementskoordinator og personale står parate til å gi gjestene dine spesialtilpasset catering for et minneverdig arrangement.

Konferansebooking

E-post: meeting.solna@parkcity.se

Telefon:

 • Meeting room 5 & 6

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area60+39 m2

  Rommene kan brukes separat eller kombineres. Det ene rommet har plass til 70 personer, og det andre har plass til 50. Hvis du kombinerer begge rommene, er det plass til hele 120 personer i kinooppsett.

 • Meeting room 4

  Number of personsMaks 85 gjester

  Det største enkeltrommet har plass til opptil 85 personer med kinooppsett.

 • Meeting room 7

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area67 m2

  Her er det plass til opptil 70 personer i kinooppsett.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.