Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Information

Fra og med uke 43 til og med uke 17 er hotellets restaurant åpen fra mandag til torsdag, fra klokken 18.00. Vær oppmerksom på at gourmetrestauranten er stengt på mandager, så det tilbys kun "dagens rett" denne dagen. På søndager fra oktober til mai serveres det kun frokostbuffet i restauranten.

Gastronomi, spa og velvære i Hurup Thy

Se frem til smakfulle komfortrom, en koselig nyinnredet førsteklasses restaurant, spennende menyer med lokale råvarer fra Thy, og profesjonelle servitører som guider med deilig drikke.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Thinggard har 32 flotte og velutstyrte rom, og gir deg muligheten til å kombinere luksus og avslapning med storslåtte opplevelser i den majestetiske og ville naturen i Thy nasjonalpark. Det tilbys flere ulike typer opphold, som blant annet velværeopphold, golfopphold, Helgeopphold, Gourmetopphold, aktive ferier og miniferier. Hotell Thinggaard er det ultimate reisemålet for opplevelser i Nordjylland..


Restauranten

På hotellets restaurant skjemmer de bort smaksløkene dine og er stolte av det å lage god mat fra hjertet. På menyen finner du både klassisk a la carte retter, det nye nordiske kjøkkenet, samt muligheten til å bestille et 5-retters gourmetmeny. Råvarene følger sesongen og menyen endres ca. annen hver måned.


Natur og wellness

Hotel Thinggaard holder guidede turer i en av Danmarks mest verdifulle og enestående naturområder – Nationalpark Thy. Opplev den uberørte naturen, det frodige landskapet og naturens varierte lyder. Like rundt hjørnet ligger Sydthy Kurbad, som i samarbeid med hotellet tilbyr velværeopphold på høyt nivå. Her kan du få herlige massasjer som løsner opp spenninger og ømme muskler, eller peeling av hele kroppen med skrubbesalt og fuktighetsgivende oljer. Noen dager på Hotel Thinggaard og et besøk på spaet er den ultimate velvære!


Golf

Der er to golfklubber i Thy, som du absolutt bør besøke. Nordvestjyst Golfklub som er Danmarks første golfbane i en nasjonalpark, noe som innebærer en naturoplevelse mens du spiller golf. Den andre er Sydthy Golfklub, som ligger midt mellom  Vesthavet og rolige Limfjorden. Det er et lett kupert terreng, med innsjøer og idyllisk skog.

Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Jernbanegade 5, 7760 Hurup Thy

Telefon: +45 97 951200

E-post: info@hotelthinggaard.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen på hotellet. Det vil imidlertid være begrensninger og eventuelt tilleggsbetaling. Vennligst kontakt hotellet om dette før ankomst.


Parkering

Gratis parkering og ladestasjoner fra EVbox type 2-kontakter. I resepsjonen kan du få utlevert et ladekort som faktureres pr kW. Det finnes også 6 Eon-ladere, der den ene er hurtiglader.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.