Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Amerika, BW Signature Collection

Information

På søndager i perioden 01.10.23 - 31.3.24 er restauranten stengt etter frokost.

4-stjerners hotell nær Mariager Fjord og Hobro Havn

På 4-stjerners Hotel Amerika tar du en reise inn i en verden av ro og skjønnhet. Allerede på vei inn i den gamle bøkeskogen kan du kjenne pulsen synke.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Amerika ligger kun en 10-minutters kjøretur fra motorveien E45, noe som gjør det praktisk med tanke på transport.

Hotel Amerika har 67 rom som alle har eget bad, TV og flere med egen terrasse eller balkong. Innredningen er koselig, komfortabel og klar til å ønske gjester velkommen til et fantastisk opphold.


Frokost

I hotellets restaurant kan du starte dagen med en herlig frokost som blir servert på en litt uvanlig måte - på en serveringstralle ved bordet ditt. A la carte-frokost kan bestilles uten ekstra kostnad.


Aktiv ferie og vakker natur

Den vakre naturen rett utenfor døren må oppleves. Utforsk de ulike stiene, som blant annet fører til Mariager Fjord og nedover mot Hobro Havn. Er du interessert i fotturer anbefales Panoramaruten. 


Området byr også på mange kultur-og kunstopplevelser, maritim atmosfære og aktiviteter som løping og sykling. Spiller du golf har du mulighet til å spille på hele 3 baner innen kort avstand.

Hotel Amerika, BW Signature Collection

Amerikavej 48, 9500 Hobro

Telefon: +45 98544200

E-post: post@hotelamerika.dk

Hotel Amerika

Historien til hotellet

Man kan bli overrasket av å komme over Amerika i utkanten av Hobro, men forklaringen er at for godt over 100 år siden kom en mann til Hobro, etter å ha bodd i Amerika i flere år. Han hadde tjent penger 'over there' og bygget noen hus ved Osterskoven. Når folk skulle besøke ham, sa de alltid at de skulle til Amerika.

Velg rom

Mat og drikke

En unik opplevelse i restaurant Uafhængig

Se frem til autentiske smaksopplevelser i Restaurant Uafhængig. Her er menyene nøye satt sammen og alt basert på sesongens råvarer, med inspirasjon fra naturen rundt; Østerskoven og Mariager Fjord. Maten står ikke alene. Lidenskapen for vin er stor og vinene i vinskapet er nøye utvalgt og tilpasset sesongens menyer.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Barn under 5 år bor gratis i foreldrenes seng. På utvalgte rom er det mulig å kjøpe en ekstra seng for 300 DKK pr. person pr. dag inkludert frokost.


Kjæledyr

Hunder er tillatt på utvalgte rom mot en tilleggsbetaling på 150 DKK pr. person pr. dag, og under forutsetning av at de ikke er alene i lange perioder. Hunder er ikke tillatt i restauranten. Ta kontakt med hotellet for å finne ut om det er ledige hunderom.


Parkering

Gratis parkering og ladepunkt for elbiler.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Safe

Møte & konferanse

Vi tilbyr ulike alternativer som dagsmøter, konferanser og seminarer samt foredrag, firmafester og andre sammenkomster med det formål å møtes utenfor kontoret. Alle rommene har utgang til terrasse med vakker utsikt over park og skog.

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.