Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Familiedrevet hotell på den solfylte øya Bornholm

Her kan du glede deg til en vakker utsikt over havet. En beliggenhet nær alt fra havn, strender og badevennlige klipper til næringsliv, kafeer, røykeri og de mange ulike restauranter.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Allinge, Sure Hotel Collection er det kos, tilstedeværelse og personlighet i forgrunnen. Dette skinner gjennom på verten og de 55 flotte rommene som hotellet har. Rommene er fine og lyse, med eget bad og toalett. Den personlige hostingen skaper en trygghet og en følelse av å være hjemme, slik at du kan føle deg trygg velkommen på Hotel Allinge.


Restaurant og hage

I sommerhalvåret serveres en kveldsbuffet med salater, forretter, suppe, hovedrett og dessert/kake. Om vinteren serveres en 2-retters meny etter kokkens eget valg. Felles for begge menyene er at innholdet er basert på den klassiske Dansk mattradisjon. Hotellet har også en koselig hage hvor du som gjest har mulighet til å innta noe godt å drikke i stille og avslappende omgivelser.


Historie og natur

Fra Allinge er det ikke langt til Sandvig, hvor Hammerknuden starter og byr på turer og utsikt du ikke skulle tro hører hjemme i Danmark. Hammershus ligger på den nordligste delen av Bornholm og er verdt et besøk. Fra Hammerhavnen (Sæne Havn) er det en spennende båttur langs steinkysten til bl.a. Våde Ovn.

Kundevurderinger: 3,8/5 (2 anmeldelser)
Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Storegade 3-5, 3770 Allinge

Telefon: +45 56480025

E-post: info@hotelallinge.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen mot en ekstra betaling på 200 DKK per opphold. Dyr kan imidlertid ikke bevege seg i møblene på rommene, eller oppholde seg i restauranten.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering og ladestasjon for elbiler. Et 2×11 kW ladestativ med type 2-plugg er tilgjengelig. Har du ikke tatt med egen ladekabel kan du låne en i resepsjonen, hvor du også kan få ladekort.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Skopussemaskin
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.