Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Århusiansk perle med gjesten og den gode opplevelsen i sentrum.

En overnatting på Montra Hotel Sabro Kro gir deg den fulle opplevelsen av det landlige miljøet rundt Aarhus, samtidig som du gleder deg over nærheten til en storby som Aarhus sentrum. Du vil befinne deg i nærheten av Østjyllands mange severdigheter, inkludert ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Randers Regnskov og mange flere.

Hotellet er en del av samarbeidet med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet er innredet med utmerkede fasiliteter, som komfortable rom med gode senger til muligheten for å spille biljard, bordtennis, og hvor det også finnes en lekeplass for barna. Hotellet har også gode fasiliteter for gjester med nedsatt funksjonsevne. Montra Hotel Sabro Kro tilbyr 69 romslige og flotte dobbeltrom, 7 executive-rom og 12 juniorsuiter med boblebad på rommet. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.


Sublim matopplevelse 

I hotellets restaurant er det fokus på god mat laget med sesongens råvarer og økologi. De dyktige kokkene på hotellet bruker ulike tilberedningsmetoder som sylting, røyking, baking, koking og steking. De legger stolthet i å kombinere gode ingredienser til smakfull mat av høy kvalitet, slik at du får mye smak i hvert eneste munnfull. Restauranten er åpen for både hotellgjester og eksterne gjester som ønsker å nyte en god lunsj- eller middagsmeny. Restauranten anses som en av de beste spisestedene i Aarhus-området.


Konserter og golf

På hotellet arrangeres det jevnlig spektakulære konserter som skaper en fantastisk stemning og intime musikkopplevelser som appellerer til en bred variasjon av musikksmak. Det er en tradisjon å starte kvelden med en deilig middag i hotellets restaurant før konserten eller arrangementet, og kvelden avsluttes med en overnatting i en av kroens koselige rom.


Hvis du er en lidenskapelig golfspiller, samarbeider også Montra Hotel Sabro Kro med flere golfklubber i nærheten, inkludert Hammel Golfklubb, Marcusminde Golfklubb og Lyngbygaard Golf, som tilbyr en av Danmarks beste golfanlegg.Konferanse og selskap

Montra Hotel Sabro Kro tilbyr også vakre selskapslokaler som gir den perfekte settingen for enhver form for feiring. Med den fantastiske maten, vennlige personalet og elegante omgivelser får du en ideell atmosfære for brylluper, barnedåp, konfirmasjoner og mye mer.


Utforsk området

Montra Hotel Sabro Kro har en utmerket beliggenhet i rolige omgivelser i Sabro, kun 15 km fra sentrum av Aarhus. Her får du oppleve den landlige idyllen samtidig som du kjenner pulsen av å være nær en storby som Århus. I tillegg vil du også befinne deg i nærheten av Østjyllands mange severdigheter, inkludert ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By og Randers Regnskov, som absolutt også er verdt et besøk.

Kundevurderinger: 4,4/5 (5 anmeldelser)
Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Viborgvej 780, 8471 Silkeborg

Telefon: +45 86948922

E-post: sabrokro@sabrokro.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Vennligst ta kontakt med hotellet for ytterligere informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt etter forespørsel. Tillegg kan påløpe.


Parkering

Gratis parkering. Tilgang til ladeuttak for el-bil.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Sen utsjekk
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.