Hoteller i Östersund

Oppdater informasjon om ditt besøk

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Östersund

Jämtland er et sted som stadig vekk fascinerer både lokale innbyggere og turister. Her i de dype skogene er luften litt friskere, himmelen litt større og stillheten litt mer høylytt. Området rundt Östersund blir ofte kalt for «Sveriges hjerte», for byen er landets mest sentralt beliggende storby. Et annet tilnavn som mange kanskje allerede har hørt er «Vinterbyen».

Regionen rundt Östersund er også et av landets mest snøsikre steder, noe som betyr fantastiske skiforhold store deler av vinteren. Det har gjort at vårt tilbud om en komplett hotellpakke om vinteren er blitt en stor hit hos Best Westerns gjester. Om sommeren er det gode muligheter for å gå på hyggelige turer i skogene, og man kan bade eller seile på den vakre Storsjön.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Östersund

Book hotell i Östersund og få med deg severdighetene

Vurderer du å booke hotell Östersund hos Best Western, har du to steder å velge mellom. Ser du etter hyggelige og historiske omgivelser, kan du med fordel velge Hotel Gamla Teatern. Det flotte, gamle hotellet i Östersund er omhyggelig restaurert, men har ingen «skrå bredder», navnet til tross. Trenger du et spaopphold etter en lang dag på bena, er det selvfølgelig også mulighet for det i hotellets wellness-avdeling.

En annen mulighet er Hotell Ett, som ligger i utkanten av byen, rett i nærheten av flott natur. Vil du direkte ut i skiløypene etter frokost eller ut for å løpe en tur om sommeren, er dette det perfekte stedet å bo. Hotell Ett er også et opplagt valg hvis du ser etter et familiehotell.

Er du enda ikke medlem? Neste gang du skal bo på hotell hos Best Western i Östersund, forteller vi deg gjerne mer om vårt lojalitetsprogram på hotellet, der du tjener opp poenger som senere kan veksles inn.

Östersund er perfekt til en aktiv ferie for hele familien med sine golfbaner og idylliske innsjøer der du kan bade og drive vannsport. Området har også flere temaparker og museer med fokus på for eksempel teknikk, historie og ville vesten.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Östersund
  • Bruk de mange mulighetene for  skisport i vinterhalvåret
  • Besøk Storsjöbadet med hele familien
  • Spill golf på noen av Sveriges beste baner
  • Utforsk Frösöstenens runer eller meteorittnedslaget Locknekratern
  • Bruk en dag i friluftsmuseet Jamtli
  • Si hei til elgene i Moose Garden
  • Stikk innom Teknikkland eller Julemuseet

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel

0.3 mi / 0.5 km

se

SEK

760.00

Velg hotell

Best Western

0.2 mi / 0.3 km

se

SEK

981.00

Velg hotell

Best Western

1.2 mi / 1.9 km

se

SEK

1075.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu