Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Jul i Skandinavia

Fra snøkledde gater i Oslo til stemningsfulle julemarkeder i Stockholm, København og mange andre byer, hjelper våre hoteller til med å skape den perfekte atmosfæren for din juleferie.

Opplev magiske øyeblikk, hvor du sammen med dine kjære har muligheten til å utforske lokale tradisjoner, finne unike julegaver og skape uforglemmelige minner.

Julemarked i hjertet av oslo

I Spikersuppa midt i Oslo sentrum blir du tatt med på en reise i juletradisjonens navn. Nyt duften av gløgg og deilige julespesialiteter mens latter og julemusikk fyller den kalde vinterluften. Opplev den stemningsfulle atmosfæren og skap uforglemmelige minner sammen med dine kjære midt i Oslo.

Se åpningstider for julemarkedet og andre julemarkeder i Oslo her.

Se våre hoteller i Oslo

Julemarked i Bergen

Fra 25. november til 22. desember kan du oppleve Bergens magiske julemarked på Festplassen midt i byen, som ikke bare er en begivenhet – det er et møtested, hvor tradisjon, hygge og moro forenes. Ta med familien og opplev den festlige atmosfæren med julemusikk, pariserhjul og herlig julestemning.

Se våre hoteller i Bergen

Julemarked i Trondheim

I Norges eldste by Trondheim, forvandles Trondheim Torg i perioden 3. til 20. desember til et festlig julelandskap, med små boder med kunsthåndverk og lokale delikatesser. Nyt lukten av gløgg og søte julekaker, noe som setter prikken over i'en når du drar på juleeventyr med dine nærmeste.

Se våre hoteller i Trondheim

København

Julemarked i Dragør

Like utenfor København finner du Dragørs julemarked, der de historiske bygningene danner en stemningsfull scene med vakkert dekorerte juleboder, julestemning og musikk.

Denne lille fiskerlandsbyen ved Øresund med svingende gater og tradisjonelle hus med stråtak skaper akkurat den rette atmosfæren for et magisk julemarked, og er også et ettertraktet reisemål.

Åpent i helgene fra 25. november til 17. desember.

Se våre hoteller i København

København

Julemarked i Tivoli

I perioden fra 19. november til 31. desember forvandles Tivoli til et eventyrlig vinterlandskap. Opplev det vakre julemarkedet med glitrende lys, der duften av krydret gløgg og risengrøt fyller luften og innbyr til hyggelig samvær med dine kjære. Besøk de koselige julebodene og gå på jakt etter unike julegaver og delikatesser. Tivoli julemarked er en hyllest til tradisjon, fellesskap og den fantastiske julen. La deg fortrylle av den varme atmosfæren og skap magiske juleminner for livet.

Se våre hoteller i København

Julemarked i Helsingborg

På Helsingborgs "Jul i Fredriksdal" får du en innsikt i de gamle juletradisjonene og har muligheten til å besøke koselige juleverksteder for både store og små. Du kan også være sikker på å finne mange skånske delikatesser til julebordet.

Julemarkedet er åpent i perioden 8. til 10. desember.

Se våre hoteller i Helsingborg

Julemarked i Göteborg

Göteborgs mest kjente julemarked finner du på Liseberg. Opplev tusenvis av lys, skøytebane, nissenes verden, fine juleboder og mye mer. Slipp løs din indre nisse på Sveriges største julemarked!

Åpent i perioden: 18.-19. november, 24.-26. november, 1.-3. desember, 6.-10. desember, 13.-23. desember og 26.-30. desember.

Se våre hoteller i Göteborg

Stockholm

Julemarked i Gamla Stan

På Stortorget, midt i Gamla Stan i Stockholm finner du det klassiske julemarkedet, en koselig og fortryllende tradisjon. Vakkert dekorerte boder lokker med håndlagde skatter og duften av varme epler, mens Gamla Stan utgjør den perfekte kulissen med sin middelalderske sjarm og strålende julebelysning. Lytt til julemusikken og la deg omfavne av den hjertevarmende atmosfæren.

Gamla Stans julemarked er mer enn en hendelse - det er en magisk møteplass.

Åpent fra 18. november til 23. desember.

Se våre hoteller i Stockholm

Julemarked i Malmö

På Gustav Adolfs Torg i Malmö sentrum finner du dette klassiske julemarkedet fylt med kunsthåndverk og julegodt. Et magisk syn venter deg med julelys, nisser og herlig julemusikk!

Åpent i perioden: 24. november - 18. desember.

Se våre hoteller i Malmö