Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller med basseng

Kom og bad på et av Best Westerns hoteller med basseng! Her finner du både hoteller med innendørsbasseng og utendørsbasseng for alle gjester som har lyst på en svømmetur.

Hvorfor ikke starte dagen med en dukkert? Eller avslutt dagen med en deilig svø i bassenget. Flere av våre hoteller tilbyr også badstue og avslapningsfasiliteter. For barnefamilier er et hotell med basseng nesten et must hvis de yngre i familien får bestemme! Her kan barna både trene svømming og leke i trygge omgivelser. Her finner du et utvalg av våre hoteller med innendørsbasseng slik at du kan nyte bassenget hele året. Uansett vær er hotellet alltid klar til å ta imot nye gjester som ønsker å bade. Foretrekker du derimot å bade utendørs om sommeren, så finnes det selvfølgelig også Best Western-hoteller med utendørsbasseng. Kom og svøm på Best Western Hotels & Resorts!

Hoteller med utendørsbasseng

Hoteller med innendørsbasseng

20% rabatt i sommer

Strand, by, skog, fjell og fantastisk frokost. Nå er sommeren her, og du får 20% når du booker minst to netter på et av våre 191 like ulike hoteller i Skandinavia. Mon tro om du klarer å besøke dem alle? Psst. 25% for medlemmer!

Ta meg til kampanjen

Finn mer hotellinspirasjon her: