Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Skara, Sverige

Skara, Sverige

Skara Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Midt i Skara, en av de eldste stedene i Sverige, finner du 73 individuelt innredete rom fordelt på fire etasje. Det familieeide hotellets røtter strekker seg helt tilbake til år 1875. I hotellet er det treningsrom, badstue og restaurant med et sterkt gastronomisk fokus.

Les mer


Kristiansand

Kristiansand

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Rimelig og sentralt hotell i Kristiansand, på den vestre siden av bydelen Kvadraturen. Her finner du flere forskjellige romtyper – enkeltrom, dobbeltrom og familierom for opptil seks personer. Hver morgen serveres en god frokost i matsalen, hvor du kan forsyne deg med frokostblanding og ferskt brød med flere ulike pålegg. 

Les mer


Evenes

Evenes

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Hotellet har allerede 12 rum og i sommer åpner 153 nye, moderne og funksjonelle rom. Ved ankomst vil du oppleve en innbydende «barception» der resepsjon, bar og lobbyshop er kombinert, og i 1. etg vil det være en lounge inspirert av flyplasslounger i verdensklasse. Her kan du slappe av og nyte et utvalg av varm og kald mat og drikke. 

Les mer


Visby, Sverige

Visby, Sverige

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Beliggenhet i hjertet av verdensarvbyen Visby, med 52 moderne rom og familiesuiter med høy standard. Hotellet ligger i kort gangavstand til havet, Almedalen, restauranter, shopping og alt som Visby har å tilby.

Les mer


Klippan, Sverige

Klippan, Sverige

Sure Hotel by Best Western Pausa

Trivelig hotell i sentrale Klippan med 39 rom – alt fra enkelrom, dobbelrom og juniorsuiter. Som gjest har du gratis tilgang til hotellets spaavdeling. Hotellets restaurant, uteservering og pub serverer deilig, kortreist mat.

Les mer


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Värnamo Hotell

Koselig hotell i Värnamo sentrum, nær muligheter for shopping, kultur, fornøyelsesparker, nasjonalparker og grøntområder. Hotellet har 39 rom, hvorav to leiligheter. Hotellet serverer en stor frokostbuffet, dagens lunsj og à la carte-meny. På sommeren kan du også spise og drikke på hotellets uteservering.

Les mer

 

Kommende hoteller

Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Frantz, BW Premier Collection

Et steinkast fra Slussen tilbys snart et stort utvalg veldesignede rom med inspirasjon fra hotellets egne nabolag, Södermalm og Gamla Stan. Hotellet åpner den 1. oktober 2019, men allerede nå kan rom bestilles.

Les mer


Stockholm/Solna, Sverige

Stockholm/Solna, Sverige

Hotel Giò

Våren 2020 åpner Giò, en møteplass for alle som vil bo, spise, treffes og arbeide i et varmt og innbydende miljø. Her kan du bo i kort eller lang tid, spise hos Mama Giò, skåle med dine nærmeste på uteserveringen eller sitte og jobbe i dagligstuen.

Les mer

Menu

 Bokmål
Menu