Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hoteller i Skandinavia. Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

Her finner du et utvalg av Best Westerns nyeste hoteller i Skandinavia, fra den midtjyllandske idyllen i Herning til en storslått utsikt i Norge. Vi vil sørge for å holde deg oppdatert.

Stockholm-Södertälje

Best Western Plus Skogshöjd

I de sentrale delene av Södertälje, bare et steinkast fra Torekällbergets friluftsmuseum, finner du Best Western Plus Skogshöjd. Her er det mange innbydende sosiale områder. Hotellet har seks etasjer og tilbyr 225 rom, alt fra enkeltrom til familierom. Hotellet inviterer også til avslapning i velværeområdet hvor du finner et basseng, jacuzzi, badstue og et velutstyrt treningsstudio.

Se hotellet

København

Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Best Western Plus Park Globetrotter Airport ligger nært København lufthavn og Amager Strand og har 295 velmøblerte rom i nordisk og enkel stil. Her kan du nyte moderne fasiliteter, vennlig service og enkel tilgang til offentlig transport kun få minutters gange fra hotellet. Hotellet er egnet for både forretnings- og fritidsreisende.

Se hotel

Stockholm - Solna

Best Western Plus Park City Solna

Velkommen til Best Western Plus Park City Solna, som kan by på fantastisk utsikt, moderne innredede rom og en stor konferanseetasje. Hotellets beliggenhet i Solna sentrum gjør det til et perfekt sted for både forretningsreiser og for dem som vil benytte seg av det spennende utvalget av butikker og restauranter. Med et omfattende tilbud av offentlig transport i umiddelbar nærhet er det enkelt å utforske Stockholms mange attraksjoner.

Se hotellet

Stockholm - Hammarby Sjöstad

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

På Best Western Plus Park Hammarby Sjöstad kan du oppleve flott utsikt over byen, siden hotellet rager høyt over den omkringliggende bebyggelsen. Her er alt lagt til rette for et hyggelig opphold i et av hotellets 178 rom. Hotellet har fem møterom med moderne teknologi, og en restaurant med blant annet burgere og en grillmeny.

Se hotellet

Västra Hamnen - Malmö

Best Western Plus Park City Malmö

Best Western Plus Park City Malmö hilser deg velkommen bare noen meter fra vannet i det nyutviklede området Västra Hamnen. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske både strandlivet og Malmös pulserende bykjerne. Her bor du i moderne rom med store vinduer. Hotellet har også restaurant, bar, treningsstudio og seks konferanserom.

Se hotellet

Lund

Best Western Plus Park City Lund

Få et komfortabelt opphold på dette moderne innredede hotellet med kort vei til Lund sentrum, Ideon Science park og Tetra Pak. Hotellet kan by på 192 lyse og koselige rom, der særlig rommene i øverste etasje har fantastisk utsikt. Dette er et perfekt hotell for forretningsreisende, med publikumsområder som egner seg godt for å få unna litt jobb, og med åtte velutstyrte møterom.

Se hotellet

Göteborg

Hotell Heden, Best Western Signature Collection

Bo komfortabelt på hyggelige Hotell Heden, Best Western Signature Collection Sentralt i Göteborg. Det er gangavstand til både Liseberg og sentrum. Hotellet er bygget omkring tre vakre gårdsplasser med 179 rom fordelt over to etasjer. Det er også en konferanseavdeling med seks lokaler i ulike størrelser.

Se hotellet

Stockholm - Kungsholmen

Aiden by Best Western Stockholm City

Bo på den sjarmerende Kungsholmen i Stockholms sentrum. Her bor du i en rolig gate, med nærhet til byens shoppingmuligheter, restauranter og aktiviteter. Her vil du oppleve moderne design, en stor lounge med spill og høyteknologiske løsninger.

Se hotellet

Stockholm Arlanda Airport

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

I nærheten av Arlanda lufthavn finner du dette innbydende hotellet. Det første som møter deg er den vifteformede bygningen med sine langstrakte vinger. Hotellet har 140 rom i ulike størrelser. Her er et populært spillområde, stilig interiør og smarte løsninger for både mennesker og miljøe

Se hotellet

Stockholm - Kista

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Skal du besøke hovedkontoret til et av IT-selskapene i Kista, eller kanskje Kistamessen? Da er dette hotellet for deg. Her bor du i et moderne innredet rom, du får servert kaffe i loungen, og viktigst av alt: du kan utfordre en venn eller fremmed i spillområdet.

Se hotellet

Stockholm - Älvsjö

Sure Hotel by Best Western Stockholm Älvsjö

På Sure Hotel by Best Western Stockholm Älvsjö vil både barnefamilier og prisbevisste reisende med interesse for Stockholms attraksjoner trives. Hotellet tilbyr pent møblerte rom, parkering og en god frokostbuffet. Her bor du komfortabelt, med nærhet til både Stockholmsmässan og pendlertoget som tar deg til Stockholm sentrum.

Se hotellet

Stockholm - Solna

Aiden by Best Western Stockholm Solna

I Solna, rett utenfor Stockholm, finner du trivelige Aiden by Best Western Stockholm Solna. Her bys gjestene på kaffe og te og kan møtes over en runde shuffleboard eller dart i spillområdet. Beliggenheten er perfekt for forretningsreisende eller deg som skal på et arrangement på Friends Arena. Her kan du få et opphold i fred og ro, mens sentrale Stockholm er bare 10 minutter unna med kollektivtransport.

Se hotellet

Stockholm - Kungens Kurva

Best Western Plus Kungens Kurva

I november 2023 åpnet Best Western Plus Kungens Kurva dørene til et splitter nytt hotell i området hvor kong Gustaf V skal ha kjørt i grøfta. Hotellet har et industrielt interiør, men med varme toner. Her sover du i eksklusive senger og spiser godt på hotellets piazza.

Se hotellet

Stockholm - Solna

Best Western Solna Business Park

En kort spasertur fra Sundbyberg stasjon ønskes du velkommen til Best Western Solna Business Park. Dette er et supert hotell både for deg som trenger overnatting i forbindelse med forretningsreisen, og deg som skal på et arrangement eller ferieopphold i Solna eller Stockholm. I tillegg til de fine rommene har hotellet en koselig lobbylounge der gjestene bys på kaffe og te.

Se hotellet

25 nye hoteller i Danmark

Vår allianse med Small Danish Hotels gir deg ytterligere 25 hoteller å velge blant.

Les om samarbeidet

Noen av våre Small Danish hoteller

Hotel Faaborg Fjord, BW Signature Collection

Hotel Faaborg Fjord, BW Signature Collection

Her bor du med havet som nabo. Alle rom har egen balkong eller terrasse.

Se hotellet
Tyrstrup Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Tyrstrup Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Sjarmerende hotell med 27 rom, hvorav mer enn halvparten er luksussuiter.

Se hotellet
Fjordgaarden, BW Signature Collection

Fjordgaarden, BW Signature Collection

Slapp av i dette spa- og velværeuniverset på Vestjylland.

Se hotellet
Hotel Oasia, BW Signature Collection

Hotel Oasia, BW Signature Collection

Boutiquehotel med fokus på skandinavisk design. Sentral beliggenhet i Århus.

Se hotellet