• 1 Natt

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Bergen

Bergen

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Et lite Boutiquehotell, med 50 flotte rom, i hjertet av koselige Bergen.
Hotellets størrelse og ansatte, bidrar til å gjøre oppholdet til en unik og personlig hotellopplevelse. Her strekker man seg langt for at du skal føle deg som hjemme!

Les mer


Trondheim

Trondheim

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten, noe som gjør hotellet et ypperlig knutepunkt og er lett tilgjengelig for både forretnings- og fritidsreisende.

Les mer


Oslo

Oslo

Best Western Plus Oslo Airport

I idylliske omgivelser kun 6 minutter med buss unna Gardermoen Flyplass finner du Best Western Plus Oslo Airport. Et veldig populært hotell ved Gardermoen - 
enten du er på gjennomreise, eller er en del av en konferansegruppe. Her får du alltid personlig service av våre ansatte, god og nordisk mat med lokale råvarer i restauranten og en god natt søvn i nyoppussede rom.
Frokostbuffeen åpner så tidlig at selv de som skal ut med første fly rekker å få en skikkelig Best Western frokost i magen først!

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria er et 4-stjerners boutiquehotell med en praktisk beliggenhet i København, designet av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet ble bygget i årene 1934-1935 som et moderne luksushotell med 94 rom.

Les mer


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet av Ilulissat med en restaurant på toppen av bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotell med den beste beliggenheten og en fantastisk utsikt. Kun en 10-minutters gåtur unna vil hotellgjestene finne byens sentrum med suvenirbutikker, dagligvarer, restauranter, klesbutikker, treningssentre, kirker, kafeer osv.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Etter en omfattende renovering åpner The Huxley Copenhagen nå dørene til et nytt boutiquehotell i en vakker bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, tidligere kjent som Best Western Hotel City Copenhagen, har den beste beliggenheten i sentrum av København, nær Kongens Nytorv og Nyhavn.

Les mer


Stockholm-Danderyd, Sverige

Stockholm-Danderyd, Sverige

Best Western Hotel Danderyd

Best Western Hotel Danderyd ligger ved Mörby sentrum, 8 km på E18 og 15 minutter med T-banen fra Stockholm sentrum. Et nyoppusset hagehotell som tilbyr avslapning og vakre, stille rom med komfortable senger.

Les mer


Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Ten Hotel, BW Signature Collection

TEN HOTEL er en førsteklasses innkvartering tilpasset en aktiv livsstil. Tren i hotellets velutstyrte treningsstudio med badstue og slapp av med en kald øl eller smoothie. Nyt lunsj og middag med en sesongbasert meny i restauranten, eller en liten matbit i TEN CAFÉ. Her er alt du trenger for å bo godt – unna!

Les mer


Stockholm-Bromma, Sverige

Stockholm-Bromma, Sverige

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne leilighetshotell med veldesignede leiligheter i stilfullt interiør – hvor du kan føle deg som hjemme når du er på reise. Hotellet ligger i bydelen Bromma, en 18-minutters kjøretur fra Stockholm by med både Bromma Blocks, Solvalla shoppingområde og Friends Arena innen rekkevidde.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Et populært hotell med 1200 smakfullt innredede rom og fantastisk utsikt over byen. I tillegg til flere restauranter og barer med noe for enhver smak.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House, WorldHotels Luxury

Et luksushotell, en restaurant rettet mot stjernene og et spa som gir trivsel en helt ny mening.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.Menu

 Bokmål
Menu