Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Oslo

Oslo

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Høyt over Oslo, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen Hotell. Det er omkranset av vakker natur, med gode kollektivforbindelser til Oslos yrende kulturliv. Restauranten vår byr på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte, som serveres med spektakulær utsikt over hele byen. Parkeringen er gratis, og vi har elbilladere.

Les mer


Oslo

Oslo

Best Western Plus Oslo Airport

I idylliske omgivelser kun 6 minutter med buss unna Gardermoen Flyplass finner du Best Western Plus Oslo Airport. Et veldig populært hotell ved Gardermoen for reisende, spesielt godt tilpasset de som lander sent eller har en tidlig avgang! Hotellrommene holder høy standard, er godt lydisolert slik at du får en god natts søvn – og frokostbuffeen åpner så tidlig at selv de som skal ut med første fly rekker å få en skikkelig Best Western frokost i magen først!

Les mer


Oslo

Oslo

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et moderne firestjerners designhotell. Hotellet er restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Les mer


Mo i Rana

Mo i Rana

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias 

Lite og koselig familieeid hotell for minneverdig overnatting i Mo i Rana, som byr på en varm og hjemlig atmosfære. Mo i Rana er lokalisert innerst i Ranfjorden, og du finner oss 5 minutters gange fra jernbanestasjonen, 20 minutter med bil fra flyplassen, eller 5 minutter fra E6 om du kommer med egen bil.

Les mer


Bergen

Bergen

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

Hotellet har en lang historie og har funnets siden 1928. Mange av de klassiske detaljene fra begynnelsen av 1900-tallet er blitt nøye bevart. Her får du det beste fra to verdener – vakre historiske omgivelser og moderne fasiliteter i helt nyrenoverte hotellrom. Hotellet befinner seg i Bergens midtpunkt og har gåavstand til restauranter, lokale severdigheter, kulturelle begivenheter og offentlig transport.

Les mer


Bergen

Bergen

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen med bar er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester.

Les mer


Bergen

Bergen

Bergen Børs Hotel | WorldHotels Elite 

I denne historiske juvelen av en bygning, så midt i hjertet av Bergen som det er mulig å komme, har du Bergen Børs Hotel – et eksklusivt designhotell for deg som vil unne deg en unik hotellopplevelse. Et klassisk, men moderne hotell som virkelig kler den monumentale bygningen, og som gir den ny relevans i dagens moderne Bergen. I hotellets 3. etasje holder Bare Restaurant til, den første og eneste restaurant i Bergen med Michelin-stjerne.

Les mer


Bergen

Bergen

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Augustin Hotels historie går langt tilbake – det er Bergens eldste familiedrevne hotell, drevet av samme familie i fire generasjoner. Dagens utgave av Augustin Hotel, har en trivelig og intim atmosfære. En blanding av tradisjonell stil og moderne design, sammen med den store samlingen norsk samtidskunst som preger hele hotellet, gjør hotellet unikt. Autentisk bergensk, med andre ord.

Les mer


Haugesund

Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

Midt i sentrum av Haugesund, nær kultur, shopping og underholdning. Gratis kveldsmåltider tilbys, i tillegg til gratis Wi-Fi, et treningsstudio og en takterrasse med flott utsikt.

Les mer


Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Mer informasjon kommer.

Les mer


Trelleborg, Sverige

Trelleborg, Sverige

Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Hjertelig velkommen til det nyrenoverte Palm Tree Hotel, midt i sentrum av Trelleborg. Det tilbyr 42 unikt dekorerte rom, en koselig lounge, avslapningsområde og bar / restaurant.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger kun 200 meter fra ankomsthallen og har siden 80-tallet vært et midlertidig hjem for forventningsfulle turister og forretningsreisende. Her kan du slappe av i rolige omgivelser, besøke hotellets badstue og avslapningsområde og nyte utrolig god mat i restauranten.

Les mer


Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

Velkommen til The Vault Hotel - der den flotte historien skaper nye smakfulle omgivelser for å tilbringe tid sammen. Rom som definitivt skaper minner for livet. Midt i hjertet av Helsingborg, med 56 rom, vinbar med en koselig og livlig atmosfære, Trattoria Venti og Atrium Bar å tilbringe kvelden på.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel Fridhemsplan

Hotel Fridhemsplan finner du på sjarmerende Kungsholmen i Stockholms midtpunkt, kunn to metrostasjoner fra T-centralen. Føl deg som hjemme i et av våre 220 rom og våknet uthvilt til en deilig frokost før du tar deg en sightseeingtur eller deltar på forretningsmøter.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.

Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Moderne 4-stjerners hotell sentralt i Ilulissat, Grønland. Åpner våren / sommeren 2021.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers | WorldHotels Elite

Et firestjerners hotell med 1200 smakfullt innredede rom og fantastisk utsikt over byen. I tillegg til flere restauranter og barer med noe for enhver smak.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House | WorldHotels Luxury

Et femstjerners hotell, en restaurant rettet mot stjernene og et spa som gir trivsel en helt ny mening.

Les mer


Linköping, Sverige

Linköping, Sverige

Best Western and hotel Linköping

I april 2021 åpner et nytt hotell i Linköping. Hotellet vil ha et lignende konsept som Best Western and hotel i Stockholm; høye krav til design og interiørdesign, rom som er mindre i området, men veldig smart planlagte og store sosiale områder, restaurant og bar. 

Les merMenu

 Bokmål
Menu