• 1 Natt

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Herning

Herning

Aiden by Best Western Herning

Velkommen til vårt splitter nye hotell i Herning. Et hyggelig og moderne hotell med teknologi i fokus.

Les mer


Nesbyen

Nesbyen

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Velkommen til fjells og Ranten Hotell, BW Signature Collection. Området rundt hotellet byr på mange stier og mindre veier som fører til gamle grender. Terrenget rundt hotellet består av fjell og skog. Mange fiskemuligheter finnes i de mange små fjellvannene og elvene. Legg ut på en fjelltur til fots, eller spenn på deg skiene og ta turen i løypa rett utenfor hotelldørene. Langrenn eller «in & out», som vi liker å kalle det. Ryggen ligger like ved helårsdestinasjonen Nesfjellet. Det er muligheter for alpint, golf, stisykling og mye mer. Hotellet tilbyr transport til og fra skisenteret og andre destinasjoner i området.

Les mer


Bergen

Bergen

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Et lite Boutiquehotell, med 50 flotte rom, i hjertet av koselige Bergen.
Hotellets størrelse og ansatte, bidrar til å gjøre oppholdet til en unik og personlig hotellopplevelse. Her strekker man seg langt for at du skal føle deg som hjemme!

Les mer


Trondheim

Trondheim

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten, noe som gjør hotellet et ypperlig knutepunkt og er lett tilgjengelig for både forretnings- og fritidsreisende.

Les mer


Oslo

Oslo

Best Western Plus Oslo Airport

I idylliske omgivelser kun 6 minutter med buss unna Gardermoen Flyplass finner du Best Western Plus Oslo Airport. Et veldig populært hotell ved Gardermoen - enten du er på gjennomreise, eller er en del av en konferansegruppe. Her får du alltid personlig service av våre ansatte, god og nordisk mat med lokale råvarer i restauranten og en god natt søvn i nyoppussede rom.
Frokostbuffeen åpner så tidlig at selv de som skal ut med første fly rekker å få en skikkelig Best Western frokost i magen først!

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria er et 4-stjerners boutiquehotell med en praktisk beliggenhet i København, designet av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet ble bygget i årene 1934-1935 som et moderne luksushotell med 94 rom.

Les mer


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet av Ilulissat med en restaurant på toppen av bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotell med den beste beliggenheten og en fantastisk utsikt. Kun en 10-minutters gåtur unna vil hotellgjestene finne byens sentrum med suvenirbutikker, dagligvarer, restauranter, klesbutikker, treningssentre, kirker, kafeer osv.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Etter en omfattende renovering åpner The Huxley Copenhagen nå dørene til et nytt boutiquehotell i en vakker bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, tidligere kjent som Best Western Hotel City Copenhagen, har den beste beliggenheten i sentrum av København, nær Kongens Nytorv og Nyhavn.

Les mer


Jönköping, Sverige

Jönköping, Sverige

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Et familieeid hotell i Jönköping sentrum, 250 meter fra innsjøen Vättern og Jönköping sentralstasjon. Hotellet har tatt imot gjester siden 1963. Alle rommene har komfortable stoler, skrivebord, TV og hårføner. Hotellet tilbyr også et gratis avslapningsområde med boblebad og badstue.

Les mer


Stockholm-Danderyd, Sverige

Stockholm-Danderyd, Sverige

Best Western Hotel Danderyd

Best Western Hotel Danderyd ligger ved Mörby sentrum, 8 km på E18 og 15 minutter med T-banen fra Stockholm sentrum. Et nyoppusset hagehotell som tilbyr avslapning og vakre, stille rom med komfortable senger.

Les mer


Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Ten Hotel, BW Signature Collection

TEN HOTEL er en førsteklasses innkvartering tilpasset en aktiv livsstil. Tren i hotellets velutstyrte treningsstudio med badstue og slapp av med en kald øl eller smoothie. Nyt lunsj og middag med en sesongbasert meny i restauranten, eller en liten matbit i TEN CAFÉ. Her er alt du trenger for å bo godt – unna!

Les mer


Stockholm-Bromma, Sverige

Stockholm-Bromma, Sverige

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne leilighetshotell med veldesignede leiligheter i stilfullt interiør – hvor du kan føle deg som hjemme når du er på reise. Hotellet ligger i bydelen Bromma, en 18-minutters kjøretur fra Stockholm by med både Bromma Blocks, Solvalla shoppingområde og Friends Arena innen rekkevidde.

Les mer


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Hotel Vidöstern

Hotel Vidöstern er et perfekt plassert hotell i Värnamo, som ligger like mellom vei 27 og E4 for reisende fra alle retninger. Det er et familievennlig hotell som sørger for at alle Värnamos fordeler er lett tilgjengelig. Hotellet har nettopp blitt renovert med en frisk og moderne innredning for å sikre gjestene et så hyggelig opphold som mulig.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.Menu

 Bokmål
Menu