Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Haugesund

Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

Midt i sentrum av Haugesund, nær kultur, shopping og underholdning. Gratis kveldsmåltider tilbys, i tillegg til gratis Wi-Fi, et treningsstudio og en takterrasse med flott utsikt.

Les mer


Stockholm-Solna, Sverige

Stockholm-Solna, Sverige

Hotel Giò, BW Signature Collection

En møteplass for alle som vil bo, spise, treffes og arbeide i et varmt og innbydende miljø. Her kan du bo i kort eller lang tid, spise hos Mama Giò, skåle med dine nærmeste på uteserveringen eller sitte og jobbe i dagligstuen. 

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Hansson, Sure Hotel Collection by Best Western

Ærverdig hotell fra 1880-tallet med 62 rom – alt fra tradisjonelle og klassiske rom, til moderne og elegante designrom og eksklusive executive rom. I hotellets underetasje finnes det restaurant og bar, og om morgenen serveres det en stor, skandinavisk frokostbuffet.

Les mer


Stockholm-Spånga, Sverige

Stockholm-Spånga, Sverige

Sure Hotel by Best Western Spånga

På dette prisvennlige hotellet bor du like ved E18, E4 og Spånga stasjon, hvor du kan ta Pendeltoget til Stockholm sentrum på 12 minutter. Hotellet byr på gratis parkering for sine gjester, bar og døgnåpen resepsjon.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel at 108

I to 1800-tallsbygninger bor du moderne og sentralt med 50 meter til Rådmandsgatan (t-bane), som gir deg smidig tilgang til alt Stockholm har å tilby. På sommeren kan du spise på hotellets fine terrasse. 

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Frantz, BW Premier Collection

Familieeid boutiquehotell, et steinkast fra Slussen. Her tilbys et stort utvalg veldesignede rom med inspirasjon fra hotellets egne nabolag, Södermalm og Gamla Stan. 

Les mer


Karlskrona, Sverige

Karlskrona, Sverige

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

I UNESCO-verdensarvsteden Karlskrona finner du dette koselige og familiære hotellet. Her tilbuds 41 friske og nyrenoverte rom, midt i sentrum og med kort avstand til Blekinges skjærgård

Les mer


Umeå, Sverige

Umeå, Sverige

Sure Hotel by Best Western Vilja

I sentrale Umeå bor du komfortabelt i et av hotellets 43 rom, samtlige nyrenovert i en klassisk og armonisk stil. Her bor du bare noen skritt fra vakre Gammlia og midt i den populære bydelen Haga.

Les mer


Hillerød, Danmark

Hillerød, Danmark

Best Western Hotel Hillerød

Når du vil bo komfortabelt med nærhet til naturen, men likevel i bykjernen, er Hotel Hillerød et utmerket alternativ. Hotellet ble bygd i 1987 og har hele 113 rom. Hvis du ankommer med fly til Kastrup flyplass, kommer du deg til hotellet på under en time.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen 

Internasjonal vibe, herlige rom og gangavstand til København flyplass. Dette er det perfekte hotellvalget for deg som reiser mye i jobben og vil bo i behagelig avstand fra flyplassen, eller for deg som setter pris på beliggenhet litt utenfor byens mas og jag.

Les mer


Evenes

Evenes

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Hotellet har allerede 12 rum og i sommer åpner 153 nye, moderne og funksjonelle rom. Ved ankomst vil du oppleve en innbydende «barception» der resepsjon, bar og lobbyshop er kombinert, og i 1. etg vil det være en lounge inspirert av flyplasslounger i verdensklasse. Her kan du slappe av og nyte et utvalg av varm og kald mat og drikke. 

Les mer


Kristiansand

Kristiansand

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Rimelig og sentralt hotell i Kristiansand, på den vestre siden av bydelen Kvadraturen. Her finner du flere forskjellige romtyper – enkeltrom, dobbeltrom og familierom for opptil seks personer. Hver morgen serveres en god frokost i matsalen, hvor du kan forsyne deg med frokostblanding og ferskt brød med flere ulike pålegg. 

Les mer


Visby, Sverige

Visby, Sverige

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Beliggenhet i hjertet av verdensarvbyen Visby, med 52 moderne rom og familiesuiter med høy standard. Hotellet ligger i kort gangavstand til havet, Almedalen, restauranter, shopping og alt som Visby har å tilby.

Les mer


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Värnamo Hotell

Koselig hotell i Värnamo sentrum, nær muligheter for shopping, kultur, fornøyelsesparker, nasjonalparker og grøntområder. Hotellet har 39 rom, hvorav to leiligheter. Hotellet serverer en stor frokostbuffet, dagens lunsj og à la carte-meny. På sommeren kan du også spise og drikke på hotellets uteservering.

Les mer

 

Menu

 Bokmål
Menu