COM_WSBW_UPDATE_THE_DETAILS_OF_YOUR_STAY_INCLUDING_DATES_OR_OCCUPANCY

  • 1 Natt

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Bergen

Bergen

Sure Hotel Studio by Best Western Ole Bull

Ole Bull er skreddersydd for deg som ønsker frihet på reisen, enten du reiser i jobbsammenheng eller privat. Vi tilbyr våre gjester flotte, fullt utstyrte hotelleiligheter midt i vakre Bergen sentrum – perfekt for deg som ønsker å bo trygt og godt med alle fasiliteter tilgjengelig!

Les mer


Trondheim

Trondheim

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten, noe som gjør hotellet et ypperlig knutepunkt og er lett tilgjengelig for både forretnings- og fritidsreisende.

Les mer


Oslo

Oslo

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Høyt over Oslo, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen Hotell. Det er omkranset av vakker natur, med gode kollektivforbindelser til Oslos yrende kulturliv. Restauranten vår byr på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte, som serveres med spektakulær utsikt over hele byen. Parkeringen er gratis, og vi har elbilladere.

Les mer


Oslo

Oslo

Best Western Plus Oslo Airport

I idylliske omgivelser kun 6 minutter med buss unna Gardermoen Flyplass finner du Best Western Plus Oslo Airport. Et veldig populært hotell ved Gardermoen for reisende, spesielt godt tilpasset de som lander sent eller har en tidlig avgang! Hotellrommene holder høy standard, er godt lydisolert slik at du får en god natts søvn – og frokostbuffeen åpner så tidlig at selv de som skal ut med første fly rekker å få en skikkelig Best Western frokost i magen først!

Les mer


Oslo

Oslo

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et moderne firestjerners designhotell. Hotellet er restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria er et 4-stjerners boutiquehotell med en praktisk beliggenhet i København, designet av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet ble bygget i årene 1934-1935 som et moderne luksushotell med 94 rom.

Les mer


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet av Ilulissat med en restaurant på toppen av bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotell med den beste beliggenheten og en fantastisk utsikt. Kun en 10-minutters gåtur unna vil hotellgjestene finne byens sentrum med suvenirbutikker, dagligvarer, restauranter, klesbutikker, treningssentre, kirker, kafeer osv.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Etter en omfattende renovering åpner The Huxley Copenhagen nå dørene til et nytt boutiquehotell i en vakker bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, tidligere kjent som Best Western Hotel City Copenhagen, har den beste beliggenheten i sentrum av København, nær Kongens Nytorv og Nyhavn.

Les mer


Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Ten Hotel, BW Signature Collection

TEN HOTEL er en førsteklasses innkvartering tilpasset en aktiv livsstil. Tren i hotellets velutstyrte treningsstudio med badstue og slapp av med en kald øl eller smoothie. Nyt lunsj og middag med en sesongbasert meny i restauranten, eller en liten matbit i TEN CAFÉ. Her er alt du trenger for å bo godt – unna!

Kan snart bestilles på bestwestern.no.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Et populært hotell med 1200 smakfullt innredede rom og fantastisk utsikt over byen. I tillegg til flere restauranter og barer med noe for enhver smak.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House, WorldHotels Luxury

Et luksushotell, en restaurant rettet mot stjernene og et spa som gir trivsel en helt ny mening.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Ruth, BW Premier Collection

På hjørnet av Surbrunnsgatan og Döbelnsgatan, midt i Vasastans kjerne, vil både lokalbefolkningen og bybeboere nå ha sitt andre hjem når Vasastans nye og kanskje eneste virkelige boutiquehotell åpner dørene. Hotel Ruth har tatt innflytelser fra omverdenen samtidig som de lokale omgivelsene og følelsen av den klassiske Stockholm-leiligheten spiller inn.

Les mer


Eksjö, Sverige

Eksjö, Sverige

Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Ullinge ligger mellom Eksjö og Nässjö i Småland, Sverige, litt over 50 km fra Jönköping. Hotellet ligger ved sjøbredden med en magisk utsikt over sjøen Södra Wixen og Smålands skoger rett rundt hjørnet. Dette er det perfekte stedet til brylluper, konferanser eller bare fred og ro for en avslappende helg.

Les mer


Ängelholm, Sverige

Ängelholm, Sverige

Best Western Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell ligger like utenfor Ängelholm nord i Skåne, omgitt av et frodig og beroligende parkmiljø. Omgivelsene og hotellets smakfulle og harmoniske miljø gir en spesiell sjelefred.

Les mer


Lund, Sverige

Lund, Sverige

Best Western Plus Hotel Planetstaden

Hotel Planetstaden i Lund er et 4-stjerners hotell med et nybygd spa-anlegg i 7. etasje med fantastisk utsikt! Her finner du unike fasiliteter med Skånes største massasjebasseng, stort boblebad, avslapningsområde med justerbare Dux-senger og et topp moderne treningsstudio.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.

Stockholm-Bromma, Sverige

Stockholm-Bromma, Sverige

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne leilighetshotell med veldesignede leiligheter i stilfullt interiør – hvor du kan føle deg som hjemme når du er på reise.

Åpner i februar, kan bestilles nå. 

Les mer


Stockholm-Danderyd, Sverige

Stockholm-Danderyd, Sverige

Best Western Hotel Danderyd

Best Western Hotel Danderyd ligger ved Mörby sentrum, 8 km på E18 og 15 minutter med T-banen fra Stockholm sentrum. Et nyoppusset hagehotell som tilbyr avslapning og vakre, stille rom med komfortable senger.

Åpner i mars, kan bestilles nå. 

Les merMenu

 Bokmål
Menu