COM_WSBW_UPDATE_THE_DETAILS_OF_YOUR_STAY_INCLUDING_DATES_OR_OCCUPANCY

  • 1 Natt

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Trondheim

Trondheim

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten, noe som gjør hotellet et ypperlig knutepunkt og er lett tilgjengelig for både forretnings- og fritidsreisende.

Les mer


Oslo

Oslo

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Høyt over Oslo, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen Hotell. Det er omkranset av vakker natur, med gode kollektivforbindelser til Oslos yrende kulturliv. Restauranten vår byr på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte, som serveres med spektakulær utsikt over hele byen. Parkeringen er gratis, og vi har elbilladere.

Les mer


Oslo

Oslo

Best Western Plus Oslo Airport

I idylliske omgivelser kun 6 minutter med buss unna Gardermoen Flyplass finner du Best Western Plus Oslo Airport. Et veldig populært hotell ved Gardermoen for reisende, spesielt godt tilpasset de som lander sent eller har en tidlig avgang! Hotellrommene holder høy standard, er godt lydisolert slik at du får en god natts søvn – og frokostbuffeen åpner så tidlig at selv de som skal ut med første fly rekker å få en skikkelig Best Western frokost i magen først!

Les mer


Oslo

Oslo

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et moderne firestjerners designhotell. Hotellet er restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Les mer


Mo i Rana

Mo i Rana

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias 

Lite og koselig familieeid hotell for minneverdig overnatting i Mo i Rana, som byr på en varm og hjemlig atmosfære. Mo i Rana er lokalisert innerst i Ranfjorden, og du finner oss 5 minutters gange fra jernbanestasjonen, 20 minutter med bil fra flyplassen, eller 5 minutter fra E6 om du kommer med egen bil.

Les mer


Haugesund

Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

Midt i sentrum av Haugesund, nær kultur, shopping og underholdning. Gratis kveldsmåltider tilbys, i tillegg til gratis Wi-Fi, et treningsstudio og en takterrasse med flott utsikt.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria er et 4-stjerners boutiquehotell med en praktisk beliggenhet i København, designet av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet ble bygget i årene 1934-1935 som et moderne luksushotell med 94 rom.

Les mer


Skagen, Danmark

Skagen, Danmark

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Petit er et lite og koselig hotell med en fantastisk beliggenhet rett ved gågaten, nær Skagens museum og stasjonen, en kort spasertur til havnen og Sønderstrand.

Les mer


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet av Ilulissat med en restaurant på toppen av bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotell med den beste beliggenheten og en fantastisk utsikt. Kun en 10-minutters gåtur unna vil hotellgjestene finne byens sentrum med suvenirbutikker, dagligvarer, restauranter, klesbutikker, treningssentre, kirker, kafeer osv.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Etter en omfattende renovering åpner The Huxley Copenhagen nå dørene til et nytt boutiquehotell i en vakker bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, tidligere kjent som Best Western Hotel City Copenhagen, har den beste beliggenheten i sentrum av København, nær Kongens Nytorv og Nyhavn.

Les mer


Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Med en fantastisk beliggenhet nær stranden og bare 250 meter fra sentrum, er det noe for alle gjester på Hotel Sønderborg Strand. Herfra har du en fantastisk utsikt over Flensborgsfjorden og bor i et naturskjønt område. Det vakre Sønderborg slott ligger bare en kort spasertur unna, og i nærheten finner du småbåthavnen og Als.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Ruth, BW Premier Collection

På hjørnet av Surbrunnsgatan og Döbelnsgatan, midt i Vasastans kjerne, vil både lokalbefolkningen og bybeboere nå ha sitt andre hjem når Vasastans nye og kanskje eneste virkelige boutiquehotell åpner dørene. Hotel Ruth har tatt innflytelser fra omverdenen samtidig som de lokale omgivelsene og følelsen av den klassiske Stockholm-leiligheten spiller inn.

Les mer


Eksjö, Sverige

Eksjö, Sverige

Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Ullinge ligger mellom Eksjö og Nässjö i Småland, Sverige, litt over 50 km fra Jönköping. Hotellet ligger ved sjøbredden med en magisk utsikt over sjøen Södra Wixen og Smålands skoger rett rundt hjørnet. Dette er det perfekte stedet til brylluper, konferanser eller bare fred og ro for en avslappende helg.

Les mer


Linköping, Sverige

Linköping, Sverige

Best Western and hotel Linköping

Nytt hotell i Linköping, med et lignende konsept som Best Western and hotel i Stockholm; høye krav til design og interiørdesign, rom som er mindre i området, men veldig smart planlagte og store sosiale områder, restaurant og bar. 

Les mer


Ängelholm, Sverige

Ängelholm, Sverige

Best Western Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell ligger like utenfor Ängelholm nord i Skåne, omgitt av et frodig og beroligende parkmiljø. Omgivelsene og hotellets smakfulle og harmoniske miljø gir en spesiell sjelefred.

Les mer


Lund, Sverige

Lund, Sverige

Best Western Plus Hotel Planetstaden

Hotel Planetstaden i Lund er et 4-stjerners hotell med et nybygd spa-anlegg i 7. etasje med fantastisk utsikt! Her finner du unike fasiliteter med Skånes største massasjebasseng, stort boblebad, avslapningsområde med justerbare Dux-senger og et topp moderne treningsstudio.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Sjarmerende hotell med 81 rom som ligger i tre eiendommer mellom Skottgränd og Stora Hopare Gränd. Den eldste delen av hotellet er datert helt tilbake til 1600-tallet. Hotellrommene er forskjellige i både form og størrelse, huslegemene har ulik karakter og setter sitt preg på rommene. Alle rommene er innredet i vakre, varme farger for en koselig og tidløs følelse.

Les mer


Trelleborg, Sverige

Trelleborg, Sverige

Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Hjertelig velkommen til det nyrenoverte Palm Tree Hotel, midt i sentrum av Trelleborg. Det tilbyr 42 unikt dekorerte rom, en koselig lounge, avslapningsområde og bar / restaurant.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger kun 200 meter fra ankomsthallen og har siden 80-tallet vært et midlertidig hjem for forventningsfulle turister og forretningsreisende. Her kan du slappe av i rolige omgivelser, besøke hotellets badstue og avslapningsområde og nyte utrolig god mat i restauranten.

Les mer


Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige

The Vault Hotel, WorldHotels Crafted

Velkommen til The Vault Hotel - der den flotte historien skaper nye smakfulle omgivelser for å tilbringe tid sammen. Rom som definitivt skaper minner for livet. Midt i hjertet av Helsingborg, med 56 rom, vinbar med en koselig og livlig atmosfære, Trattoria Venti og Atrium Bar å tilbringe kvelden på.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel Fridhemsplan

Hotel Fridhemsplan finner du på sjarmerende Kungsholmen i Stockholms midtpunkt, kunn to metrostasjoner fra T-centralen. Føl deg som hjemme i et av våre 220 rom og våknet uthvilt til en deilig frokost før du tar deg en sightseeingtur eller deltar på forretningsmøter.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.

Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Et firestjerners hotell med 1200 smakfullt innredede rom og fantastisk utsikt over byen. I tillegg til flere restauranter og barer med noe for enhver smak.

Les mer


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House, WorldHotels Luxury

Et femstjerners hotell, en restaurant rettet mot stjernene og et spa som gir trivsel en helt ny mening.

Les merMenu

 Bokmål
Menu