Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Nye hoteller

Her finner du våre nyeste hotell i Skandinavia. 
Velkommen til hotellkjeden som er like ulik overalt!

 

Mo i Rana

Mo i Rana

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias 

Lite og koselig familieeid hotell for minneverdig overnatting i Mo i Rana, som byr på en varm og hjemlig atmosfære. Mo i Rana er lokalisert innerst i Ranfjorden, og du finner oss 5 minutters gange fra jernbanestasjonen, 20 minutter med bil fra flyplassen, eller 5 minutter fra E6 om du kommer med egen bil.

Les mer


Bergen

Bergen

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

Hotellet har en lang historie og har funnets siden 1928. Mange av de klassiske detaljene fra begynnelsen av 1900-tallet er blitt nøye bevart. Her får du det beste fra to verdener – vakre historiske omgivelser og moderne fasiliteter i helt nyrenoverte hotellrom. Hotellet befinner seg i Bergens midtpunkt og har gåavstand til restauranter, lokale severdigheter, kulturelle begivenheter og offentlig transport.

Les mer


Bergen

Bergen

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen med bar er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester.

Les mer


Bergen

Bergen

Bergen Børs Hotel | WorldHotels Elite 

I denne historiske juvelen av en bygning, så midt i hjertet av Bergen som det er mulig å komme, har du Bergen Børs Hotel – et eksklusivt designhotell for deg som vil unne deg en unik hotellopplevelse. Et klassisk, men moderne hotell som virkelig kler den monumentale bygningen, og som gir den ny relevans i dagens moderne Bergen. I hotellets 3. etasje holder Bare Restaurant til, den første og eneste restaurant i Bergen med Michelin-stjerne.

Les mer


Bergen

Bergen

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Augustin Hotels historie går langt tilbake – det er Bergens eldste familiedrevne hotell, drevet av samme familie i fire generasjoner. Dagens utgave av Augustin Hotel, har en trivelig og intim atmosfære. En blanding av tradisjonell stil og moderne design, sammen med den store samlingen norsk samtidskunst som preger hele hotellet, gjør hotellet unikt. Autentisk bergensk, med andre ord.

Les mer


Haugesund

Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

Midt i sentrum av Haugesund, nær kultur, shopping og underholdning. Gratis kveldsmåltider tilbys, i tillegg til gratis Wi-Fi, et treningsstudio og en takterrasse med flott utsikt.

Les mer


Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

Velkommen til The Vault Hotel - der den flotte historien skaper nye smakfulle omgivelser for å tilbringe tid sammen. Rom som definitivt skaper minner for livet. Midt i hjertet av Helsingborg, med 56 rom, vinbar med en koselig og livlig atmosfære, Trattoria Venti og Atrium Bar å tilbringe kvelden på.

Les mer


Stockholm-Solna, Sverige

Stockholm-Solna, Sverige

Hotel Giò, BW Signature Collection

En møteplass for alle som vil bo, spise, treffes og arbeide i et varmt og innbydende miljø. Her kan du bo i kort eller lang tid, spise hos Mama Giò, skåle med dine nærmeste på uteserveringen eller sitte og jobbe i dagligstuen. 

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Hansson, Sure Hotel Collection by Best Western

Ærverdig hotell fra 1880-tallet med 62 rom – alt fra tradisjonelle og klassiske rom, til moderne og elegante designrom og eksklusive executive rom. I hotellets underetasje finnes det restaurant og bar, og om morgenen serveres det en stor, skandinavisk frokostbuffet.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel Fridhemsplan

Hotel Fridhemsplan finner du på sjarmerende Kungsholmen i Stockholms midtpunkt, kunn to metrostasjoner fra T-centralen. Føl deg som hjemme i et av våre 220 rom og våknet uthvilt til en deilig frokost før du tar deg en sightseeingtur eller deltar på forretningsmøter.

Les mer


Stockholm-Spånga, Sverige

Stockholm-Spånga, Sverige

Sure Hotel by Best Western Spånga

På dette prisvennlige hotellet bor du like ved E18, E4 og Spånga stasjon, hvor du kan ta Pendeltoget til Stockholm sentrum på 12 minutter. Hotellet byr på gratis parkering for sine gjester, bar og døgnåpen resepsjon.

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel at 108

I to 1800-tallsbygninger bor du moderne og sentralt med 50 meter til Rådmandsgatan (t-bane), som gir deg smidig tilgang til alt Stockholm har å tilby. På sommeren kan du spise på hotellets fine terrasse. 

Les mer


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Frantz, BW Premier Collection

Familieeid boutiquehotell, et steinkast fra Slussen. Her tilbys et stort utvalg veldesignede rom med inspirasjon fra hotellets egne nabolag, Södermalm og Gamla Stan. 

Les mer


Karlskrona, Sverige

Karlskrona, Sverige

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

I UNESCO-verdensarvsteden Karlskrona finner du dette koselige og familiære hotellet. Her tilbuds 41 friske og nyrenoverte rom, midt i sentrum og med kort avstand til Blekinges skjærgård

Les mer


Umeå, Sverige

Umeå, Sverige

Sure Hotel by Best Western Vilja

I sentrale Umeå bor du komfortabelt i et av hotellets 43 rom, samtlige nyrenovert i en klassisk og armonisk stil. Her bor du bare noen skritt fra vakre Gammlia og midt i den populære bydelen Haga.

Les mer


Hillerød, Danmark

Hillerød, Danmark

Best Western Hotel Hillerød

Når du vil bo komfortabelt med nærhet til naturen, men likevel i bykjernen, er Hotel Hillerød et utmerket alternativ. Hotellet ble bygd i 1987 og har hele 113 rom. Hvis du ankommer med fly til Kastrup flyplass, kommer du deg til hotellet på under en time.

Les mer


København, Danmark

København, Danmark

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen 

Internasjonal vibe, herlige rom og gangavstand til København flyplass. Dette er det perfekte hotellvalget for deg som reiser mye i jobben og vil bo i behagelig avstand fra flyplassen, eller for deg som setter pris på beliggenhet litt utenfor byens mas og jag.

Les mer


Evenes

Evenes

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Hotellet har allerede 12 rum og i sommer åpner 153 nye, moderne og funksjonelle rom. Ved ankomst vil du oppleve en innbydende «barception» der resepsjon, bar og lobbyshop er kombinert, og i 1. etg vil det være en lounge inspirert av flyplasslounger i verdensklasse. Her kan du slappe av og nyte et utvalg av varm og kald mat og drikke. 

Les mer


Kristiansand

Kristiansand

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Rimelig og sentralt hotell i Kristiansand, på den vestre siden av bydelen Kvadraturen. Her finner du flere forskjellige romtyper – enkeltrom, dobbeltrom og familierom for opptil seks personer. Hver morgen serveres en god frokost i matsalen, hvor du kan forsyne deg med frokostblanding og ferskt brød med flere ulike pålegg. 

Les mer


Visby, Sverige

Visby, Sverige

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Beliggenhet i hjertet av verdensarvbyen Visby, med 52 moderne rom og familiesuiter med høy standard. Hotellet ligger i kort gangavstand til havet, Almedalen, restauranter, shopping og alt som Visby har å tilby.

Les mer

 

Kommende hoteller

Les mer om våre kommende destinasjoner.Menu

 Bokmål
Menu