Hoteller i København

Oppdater informasjon om ditt besøk

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i København

Fantastisk mat, billig øl og utrolig shopping – København er den ultimate livsnyterdestinasjonen i Norden. Og det er ikke rart, for den danske hovedstaden har utallige spennende og berikende opplevelser å by på. Delta i lek og moro på det sjarmerende Tivoli, nyt et fantastisk måltid i Nyhavn, fråts i de nydeligste bakverk på Lagkakehuset og lær noe nytt på et av de mange spennende museene – og fortsatt har du bare gjort en brøkdel av alt du kan oppleve i denne sjarmerende lilleputtmetropolen. Å bo på hotell i København er også noe vi nordmenn elsker å se frem til. Danskene er viden kjent for sine ekstravagante frokoster, med ekte salami, grove posteier, alle typer brød du kan tenke deg og masse fersk frukt. København har alt og mere til, og et opphold her er aldri noe man angrer på!

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om København

Finn ditt beste hotell, København

Når du skal på Glyptoteket og beundre mumier den ene dagen og ut og feste den neste, er det praktisk å bo på et sentralt hotell i København. Ved Kongens Nytorv og i nærheten av praktiske kommunikasjonspunkter og shoppinggata Strøget, kan vi nevne Hotel City Copenhagen, og hvis du vil bo midt i gryta, rett utenfor portene til det legendariske Tivoli, er Hotel Hebron et godt tips.
Det blir som regel mye trasking gatelangs når man er i Køben, så det er gull verdt å bo så nære sentrum som mulig. Da har du også enkel og rask tilgang på alle de fantastiske butikkene som ligger i sentrum av storbyen, og det kan vi love deg at du kommer til å være fornøyd med. Nydelige nisjebutikker, imøtekommende mennesker og lave priser – København er en by nordmenn aldri går lei av å besøke. Og, når du finner hotellet som er perfekt for deg, blir det enda enklere å komme tilbake igjen og igjen.

Bo smart på Hoteller i København

Når du ser på hoteller i København, er det lurt å tenke over hva kriteriene dine er først. Hva er viktig for deg? Sentral beliggenhet, eller pris? Mulighet for sen utsjekk, eller gratis parkering? Når du så har funnet ut av hva du trenger, blir jobben med å finne ditt beste hotell i København mye enklere.

Hvis du i tillegg er medlem i et lojalitetsprogram som Best Western Rewards, for eksempel, opptjener du poeng hver gang du bor på et Best Western-hotell. Poengene kan du bruke på ting som gratisnetter eller gavekort hos alle Best Westerns partnere, i tillegg til at du vil motta tilbud og kampanjer som kun tilbys medlemmer. Dermed får du mer penger til overs som du kan bruke på en bedre middag eller shopping mens du er på ferie i København. Best Western har også et lojalitetsprogram for bedrifter, kalt Business Advantage. Best Western sine hoteller er godt tilrettelagt for møter & konferanser, og som medlem av Business Advantage får du og dine ansatte mange fordeler og rabatter når dere oppholder dere ved et av våre hotell, København.
Book hotell København i dag!

København er en by for alle, uansett hva du liker å gjøre og hvor aktiv du er. Her er en kort liste over noen få av de utallige gjøremålene og attraksjonen København har å by på:


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i København
  • Spis pulled pork i Kødbyen, Købens svar på Meatpacking district i New York
  • Stikk innom Tyco Brahe Planetarium for en garantert unik opplevelse for hele familien
  • Oppdater deg på de nyeste interiørtrendene på Illum ved Kongens Nytorv
  • Ta instagramvennlige bilder og få adrenalindosen din samtidig på Tivoli!
  • Tilbring en varm sommerdag i idylliske Amager strandpark

Filter
 Filter
Filter


Best Western

17.3 mi / 27.9 km

se

SEK

860.00

Velg hotell

Best Western Plus

17.6 mi / 28.3 km

se

SEK

985.00

Velg hotell

Best Western

0.4 mi / 0.6 km

dk

BW Premier Collection

26.2 mi / 42.2 km

se

SEK

1885.00

Velg hotell

Best Western

17.7 mi / 28.4 km

se

SEK

895.00

Velg hotell

Sure Hotel

17.6 mi / 28.4 km

se

SEK

990.00

Velg hotell

Best Western Plus

24.6 mi / 39.6 km

se

SEK

1145.00

Velg hotell

Best Western Plus

41.1 mi / 66.1 km

se

SEK

1683.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

25.9 mi / 41.7 km

se

SEK

1125.00

Velg hotell

Best Western

19.9 mi / 32.1 km

dk

DKK

1003.50

Velg hotell

WorldHotels Crafted

26.1 mi / 42.1 km

se

SEK

1818.00

Velg hotell

Best Western

43.5 mi / 70.0 km

se

SEK

805.50

Velg hotell

Best Western Plus

25.2 mi / 40.6 km

se

SEK

1168.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

31.0 mi / 49.9 km

se

SEK

1187.00

Velg hotell

Best Western Plus

3.9 mi / 6.3 km

dk

DKK

930.60

Velg hotell

BW Premier Collection

0.8 mi / 1.3 km

dk

DKK

3436.35

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu